LA MULȚI ANI, „Țețe” Vlădoi!


23 februarie este ziua de naștere a antrenorului-jucător de la Minerul Costești, Marius Vlădoi. Ajuns la 50 ani, acesta rămâne omul de bază al minerilor în temerara tentativă de a rămâne pe a treia «scenă» a fotbalului românesc.
De-a lungul acestui semi-centenar, Marius „Țețe” Vlădoi a evoluat în Liga a II-a pentru echipele Chimia Râmnicu Vâlcea, Gloria Reșița, Unirea Alba Iulia, Minerul Motru, Poli Timișoara, dar și pentru Internațional Pitești. La nivel de Liga a III-a, antrenorul-jucător de azi al Minerului Costești a mai apărat la FC Oltchim Râmnicu Vâlcea și Sportul Vișina Nouă.
Cu ocazia împlinirii acestei frumoase vârste, edilul Costeștiului, social-democratul Toma Peștereanu, a găsit următoarele cuvinte pentru „Țețe”: „În primul rând, îi urez, în mod evident, multă sănătate! Vreau să-i mulțumesc pentru acești din urmă ani când ne-a fost infinit mai mult decât un simplu jucător și antrenor. A fost un exemplu de profesionalism și sacrificiu. Un lider autentic! Experiența dar și comportamentul său părintesc avut față de colegii de echipă au contribuit decisiv în performanțele fără precedent obținute de Minerul Costești în întreaga sa istorie. De când e la echipa noastră, Țețe a știut să ne fie și portar, și antrenor, și prieten, și frate și, multora dintre băieți, chiar tată din punct de vedere sportiv. La mulți ani cu sănătate alături de cei dragi!”.