La Ministerul Dezvoltării continuă deschiderea finanțărilor pentru proiectele din Programul «Anghel Saligny»


  • a declarat deputatul Cristian Buican

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) se menține ritmul accelerat privind deschiderea finanțărilor pentru proiectele aprobate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” în vederea modernizării și dezvoltării comunităților locale. În data de 13 februarie 2024, ministrul liberal Adrian Ioan Veștea a semnat, împreună cu primarii localităților interesate, 44 de noi contracte de finanțare a căror valoare este de 392.653.145,36 de lei.

Între localitățile care beneficiază de începerea finanțării proiectelor aprobate se află și comuna Măldărești. Primarul liberal Ion Bociog și echipa din cadrul primăriei au elaborat proiectul prin care și-au propus să amenajeze partea urbanistică cu trotuare, accese facile în curți, podețe și rigole pentru colectarea apei pluvială în comună. Întregul proiect se ridică la valoarea de 1.742.816,6 de lei.

„Prin deschiderea acestei finanțări, primarul liberal Ion Bociog va implementa încă un nou proiect de dezvoltare locală. Cetățenii din Măldărești se vor bucura de creșterea gradului de siguranță şi de creșterea confortului. Astfel, standardele comunității se vor ridica oferind un trai decent locuitorilor. Această bună colaborare dintre reprezentanții locali, județeni și centrali ai PNL reprezintă o dovadă de implicare pentru dezvoltarea comunităților. În numele PNL Vâlcea, îi asigur pe cetățeni și pe edilii liberali că, împreună, vom reuși să ne construim o viață mai bună”, a declarat deputatul Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea.