La Biblioteca Judeţeană, concursul „Parlamentar pentru o zi”


Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, din cadrul  Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, organizează, mâine, de la ora 11.30, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” din Rm. Vâlcea, str. Carol I, nr. 26, concursul de dezbateri cu şi pentru tinerii liceeni, intitulat „Parlamentar pentru o zi”.

Concursul face parte din proiectul „Actor al societăţii deschise”, iniţiat de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, cu scopul de a stimula şi dezvolta capacitatea de analiză a socialului şi de a promova dialogul şi cooperarea în rândul tinerilor, la o etapă de vârstă definitorie pentru dezvoltarea personalităţii.

Ajuns la cea de-a doua ediţie, concursul va avea ca participanţi elevii a trei instituţii de învăţământ din Rm. Vâlcea: Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, Colegiul Economic şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”.

Sunt aşteptaţi toţi aceia care sunt interesaţi să participe la această manifestare în care vor fi puse idei în dialog şi va fi încurajată comunicarea bazată pe argumentaţie şi capacitate de analiză.