Jucătoarele de la HCM pleacă la Moeciu


Așa după cum s-a întâmplat și-n ultimele două sezoane, conducerea de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea a depus eforturi deosebite pentru a găsi resursele necesare în vederea organizării unui stagiu de pregătire în perioada pauzei intercompetiționale. Astfel, și de această dată, oficialii formației municipale au stabilit ca jucătoarele pregătite de antrenorul Constantin Ștefan să meargă în stațiunea Bran-Moeciu pentru un cantonament montan. Handbalistele vâlcence se vor afla chiar de mâine în cunoscuta stațiune, stagiul de pregătire urmând să se desfășoare începând cu 24 iulie și până la începutul lunii august. După revenirea din cantonament, elevele lui Constantin Ștefan vor disputa mai multe meciuri amicale. Primul joc oficial din noul sezon competițional al Ligii Naționale feminine va avea loc pe 29 august, atunci când HCM va primi vizita redutabilei grupări brașovene Corona, ocupanta poziției a treia în sezonul recent încheiat.
„Mai avem nevoie de jucătoare la echipă. Așa cum v-am mai spus, încă suntem deficitari la linia de nouă metri și mai avem nevoie de întăriri. Țin să specific că nu ajungeam în această situație dacă nu ne confruntam cu mai multe accidentări, așa cum este și cazul Janinei Luca. Ne dorim să aducem cât mai repede jucătoarele de care considerăm că avem nevoie pentru ca antrenorul să aibă timpul necesar să le integreze în lot”, a declarat președintele de la HC Municipal, Toma Pleșa (foto), înainte de plecarea echipei în cantonamentul montan.
Până la stagiul de pregătire, handbalistele au mai susținut un meci de verificare. De această dată, fetele lui Ștefan Constantin au evoluat în deplasare, pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie. Din păcate, vâlcencele nu au avut o evoluție prea strălucită și au cedat în fieful sibiencelor, scor final 26-31.