JOB CLUB LA BIBLIOTECĂ la finalul primei sesiuni


Aşa cum anunţam la începutul anului, Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, prin Centrul de Informare Comunitară, a implementat un proiect pentru comunitatea vâlceană: JOB CLUB. Acesta constă în organizarea de întâlniri cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, nu neapărat celor care au statutul de şomer, cu scopul de învăţare a unor tehnici de căutare a informaţiei corecte despre locurile de muncă, realizarea documentelor de angajare (CV-ul, scrisoarea de intenţie), depunerea candidaturii, tehnici de interviu, schimbarea de atitudine, coordonatorul proiectului fiind Augustina Sanda Constantinescu, directorul Bibliotecii Judeţene Vâlcea.

Pentru luna aprilie, ultima întâlnire cu participanţii la proiect, din această sesiune, a avut loc ieri, la sala de conferinţe, ocazie cu care a fost prezentată tema „Schimbarea de atitudine”.

Pentru cei interesaţi să se înscrie la acest gen de cursuri le comunicăm că vor putea să se programeze pentru cea de-a doua sesiune din acest an (septembrie-decembrie) la telefonul 0350-424540 sau direct la Centrul de Informare Comunitară. Informaţiile ne-au fost furnizate de Dana Rădulescu şi Ioana Mazilu-Manolescu, bibliotecari CIC.