Începând de astăzi, SE OPREȘTE APA POTABILĂ în mai multe sate din Băbeni și Mihăești


Ca urmare a înștiințării SC Chimcomplex SA Borzești, Sucursala Râmnicu Vâlcea, înregistrată la Apavil SA cu nr. 3506/16.05.2022 prin care se comunică întreruperea furnizării apei potabile pentru remedierea neetanșeităților pe Magistrala Oltchim – zona Tătărani, în perioada 17 mai, ora 19.00 – 19 mai, ora 07.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în orașul Băbeni – zonele Tătărani și Capul Dealului și comuna Mihăești – satele Munteni și Stolniceni.
După remedierea situației de către SC Chimcomplex SA Borzești, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate.
„Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250.820.010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, ne-au anunțat reprezentanții Apavil SA Râmnicu Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul Compartimentului de comunicare și mass-media al societății Apavil SA