În Stoenești,
RAJDP VÂLCEA REALIZEAZĂ LUCRĂRI de rigole betonate


Zilele acestea, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea efectuează lucrări în comuna Stoenești, pe drumurile județene 651 și 646 A. Pe ambele părți ale celor două căi de acces amintite, de la intersecția cu Drumul Național 67 și până aproape de Primăria comunei Stoenești, s-au efectuat rigole betonate.
„Aceste rigole sunt foarte benefice pentru comunitatea noastră. Vreau, pe această cale, să mulțumesc domnului Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean, dar și domnului director al RAJDP Vâlcea, Silviu Radu, care, într-o discuție avută cu dânșii, au decis să sprijine și localitatea noastră pentru realizarea acestor rigole. Vreau să le mulțumesc și pentru lucrările care s-au realizat la podul de la Mardale. Acolo s-a făcut o lucrare care, după părerea mea, va ține sute de ani”, a declarat Gheorghe Dumbravă, primarul comunei Stoenești.
„S-au executat șanțuri betonate pe o lungime de 1.010 metri liniari. Aceste lucrări au fost necesare pentru protejarea corpului drumului și pentru a asigura scurgerea apelor pluviale. Mai sunt necesare câteva rostuiri, care se vor realiza zilele acestea”, a precizat și Laurențiu Popa, șef lot Horezu în cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea.