În mijlocul oamenilor, în sprijinul primarilor


Vladoiu_Aurel2• deputatul Aurel Vlădoiu şi-a alocat o mare parte din timp pentru a se deplasa în zona Horezu, în colegiul electoral pe care îl reprezintă în Parlamentul României

Pe lângă manifestările dedicate Sfântului Antim Ivireanul, ocrotitorul municipiul Râmnicu Vâlcea, la care au fost prezenţi un număr foarte mare de ierarhi, parlamentarul PSD Aurel Vlădoiu a fost prezent în mai multe localităţi: Stoeneşti, Bărbăteşti, Slătioara, Costeşti şi Frânceşti. „Am avut discuţii cu primarii pentru câteva obiective foarte importante, legate de realizarea unor obiective cuprinse pe Ordonanţa 7 pentru că foarte multe localităţi care au lucrări executate şi nedecontate, iar constructorii fac presiuni pentru decontarea acestor lucrări”, declară deputatul Vlădoiu.

„Întâlnire cu fiii satului – întoarcerea la obârşie” la Frânceşti

Parlamentarul PSD a fost prezent şi la „Întâlnire cu fiii satului – întoarcerea la obârşie” de la Frânceşti. Cu această ocazie, Aurel Vlădoiu a contribuit la premiile oferite de administraţia locală cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. „La Frânceşti au fost prezente multe personalităţi ale judeţului, de exemplu, domnul vicepreşedinte Dumitru Persu de la Consiliul Judeţean. A fost o sărbătoare de suflet, pe care am apreciat-o foarte mult. Vreau să vă spun că, alături de primarul Troculescu, m-am implicat serios pentru finalizarea lucrării la alimentare cu apă în satele Surupatele şi Dezrobiţi, lucrare începută în 1994 şi nefinalizată până astăzi. De asemenea, asfaltarea a trei kilometri de drumuri comunale trebuie decontată către firma Strabag. Lucrările sunt decontate doar într-o mică proporţie şi mai trebuie să găsim soluţii pentru finalizare, mai trebuiesc făcute rigolele şi stratul de uzură de asfalt”, a declarat deputatul Vlădoiu.

Un primar implicat la Stoeneşti

Împreună cu primarul Ion Dumbravă de la Stoeneşti, deputatul Vlădoiu s-a deplasat în două rânduri la Rovana Plumb – ministrul Mediului. „Este vorba de alimentarea cu apă, pe fondul de mediu, lucrare care a intrat pe SEAP  pentru licitaţie şi realizarea a şapte kilometri de drumuri comunale care au fost calamitate, iar Uniunea Europeană finanţează aceste lucrări, pe Măsura 322D. Mă bucur că la Stoeneşti este un primar care se implică şi aleargă pentru comunitate, e preocupat de problemele locuitorilor şi, chiar la întâlnirea de zilele trecute cu ministrul Eduard Hellvig, a ridicat câteva probleme importante, inclusiv amenajarea celor două drumuri judeţene care fac legătura prin Dobriceni cu comuna Bărbăteşti şi prin Cacova cu Păuşeşti Otăsău”, a conchis Aurel Vlădoiu.