Hopa! Prefectul şi-a adus aminte de vârstnici


Astăzi, de Ziua Persoanelor Vârstnice, gândurile noastre se îndreaptă cu recunoştinţă  spre cei cărora le este dedicată.

Ei reprezintă generaţiile care, după o viaţă de muncă, au tot dreptul la respectul şi grija societăţii.

Traversăm o perioadă dificilă marcată de criza economică globală care a afectat şi ţara noastră.În această situaţie, Guvernul României a pus în practică măsuri curajoase, oportune, cu preţul erodării imaginii sale. Acestea au fost dificil de suportat de către cei mai mulţi dintre noi, şi mai ales de către cei vârstnici, dar iată că încep să dea roade şi suntem pe drumul cel bun.

În calitate de reprezentant al executivului în judeţul Vâlcea, vă asigur că problemele persoanelor de vârsta a III a sunt tratate cu toată atenţia.Nu ne este deloc indiferentă soarta celor care ne-au crescut, ne-au educat şi ne-au ajutat să ajungem până aici.

De aceea, vă transmit astăzi un mesaj de recunoştinţă şi solidaritate, împreună cu sincere urări de sănătate.

LA MULŢI ANI!

PETRE UNGUREANU

Prefectul judeţului Vâlcea

Aşa sună mesajul reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Petre Un­gu­­reanu, în ceea ce-i priveşte pe vârstnici cu ocazia marcării zilei de 1 oc­tom­brie. Ţinem să-i reamintim prefec­tu­lui că urările sale nu încălzesc cu nimic pensionarii, mai ales în condiţiile în care, la şedinţele de dialog civic, a fost… absent. Mult mai mult ar fi contat prezenţa sa în mijlocul acestor oameni…