Guvernarea USL = rezultate dezastruoase


romeo_radulescu5„Nepăsare, trădare şi umilinţă aduse românilor sunt cuvinte care descriu perfect faptele guvernanţilor după nouă luni de când se află la putere”, susţine deputatul PDL Romeo Rădulescu.

„La începutul lunii februarie s-au împlinit nouă luni de conducere sub guvernul Ponta. Dacă am gândi retrospectiv, aceste luni ar trebui să reprezinte succesul unei guvernări eficiente care promitea şi garanta pentru un mod de viaţă decent şi îmbucurător pentru cetăţenii României. Dacă am analiza acţiunile întreprinse până acum de Ponta şi de parlamentarii care îl susţin cu vehemenţă, ne arată că balanţa înclină fără doar şi poate către partea negativă. Acest lucru este subliniat de cele 108 acţiuni negative, în comparaţie cu doar cele 14 ce deţin un impact pozitiv. Acţiunile negative înseamnă cei peste 100.000 de şomeri, taxe peste taxe, impozitul forfetar pentru fermieri, taxa pe timbru şi impozitarea suplimentară a companiilor energetice”, susţine reprezentantul Colegiului nr.1 Râmnicu Vâlcea în Parlamentul României.

„Guvernarea USL nu se bucură de rezultatele pe care o întreagă naţiune le aştepta. Erau parcă ultimele dorinţe ale românilor puse în braţele unor oameni care, după câştigarea alegerilor, au uitat că rolul lor suprem era acela de a restabili ordinea şi de a reda speranţa pentru un viitor mai bun. Românii au avut încredere nu o dată, ci de două ori în guvernul condus de Ponta. Guvernarea lui Ponta, cât şi parlamentarii săi, a promis să lupte pentru îmbunătăţirea traiului societăţii româneşti, dar nu aduc decât rezultate dezastruoase. Acestea sunt vizibile atât pe plan naţional prin „reuşitele” din ultimele nouă luni, cât şi din relaţia pe care, momentan, România o are cu organizaţiile internaţionale”, a opinat deputatul Romeo Rădulescu.