Gheorghe Constantin va conduce noul CSM Rm. Vâlcea din funcţia de preşedinte


• Bogdan Medrea va prelua funcţia de director general adjunct


Dornici de a îndeplini obiectivul propus pentru viitorul sezon al ligii secunde (promovarea în Liga I), membrii staff-ului tehnic de la CSM Râmnicu Vâlcea (fosta Damila Măciuca) au decis să aibă alături în această nu tocmai simplă tentativă un om multă experienţă, care cunoaşte şi înţelege foarte bine regulile după care funcţionează fotbalul de performanţă. Astfel, începând cu noul sezon, în staff-ul de conducere al echipei senatorului Dan Niţu se va afla un nou membru, în persoana lui Gheorghe Constantin (cel supranumit „Costică Vâlcea”), care va activa din funcţia de preşedinte al clubului. Decizia de a-l coopta pe Gheorghe Constantin în staff-ul de conducere a fost adoptată după ce acesta din urmă a intermediat „rocada” celor doi patroni de cluburi (Dan Niţu şi Cătălin Rufă), ea conducând, în cele din urmă, la venirea echipei senatorului liberal în parcul Zăvoi. De asemenea, vâlceanul Gheorghe Constantin nu este deloc străin de Clubul Sportiv Municipal, el fiind cel care, în vara anului 2004, alături de fostul primar Mircia Gutău, a pus bazele acestei echipe „fanion” pentru fotbalul din judeţul nostru.


Niţu: „Gheorghe Constantin va fi al treilea în organigrama clubului”


Senatorul liberal Dan Niţu, cel care va sprijini financiar, prin intermediul societăţii comerciale Damila, alături de Primăria Râmnicului, activităţile sportive de la CSM, a declarat despre Constantin că va fi omul numărul trei din organigrama clubului, primii doi rămânând Lucian Munteanu şi Bogdan Medrea. De asemenea, omul de afaceri vâlcean a precizat că transferul jucătorilor de la Damila la CSM s-a relizat deja. „Gheorghe Constantin va fi al treilea în organigrama clubului, primii doi rămân managerul general Lucian Munteanu şi directorul general adjunct Bogdan Medrea. Totul este legal şi regulamentar. Eu am preluat CSM şi am făcut transferul de jucători, nu avem ce probleme să avem la federaţie. Singurele probleme ale noastre sunt datoriile lăsate la utilităţi, pe care însă ni le-am asumat şi le vom plăti. Am preluat toţi angajaţii de la club, care au salarii cam mari. Vom mai face şi două transferuri, ne mai trebuie un fundaş stânga şi un fundaş central”, a subliniat Dan Niţu.


Fundaşul de care vorbea senatorul Niţu a ajuns deja la echipă


Conform informaţiilor prezentate pe site-ul oficial al fostului club Damila Măciuca, noul CSM Râmnicu Vâlcea  a transferat deja un fundaş stânga tânăr şi de mare perspectivă. Este vorba despre Marius Briceag, fost jucător la „defuncta” grupare FC Argeş. Născut în Piteşti, pe 6 aprilie 1992, tânărul fotbalist s-a aflat la un pas de a se transfera anii trecuţi la Dinamo Bucureşti sau Poli Timişoara. El a făcut parte şi din lotul naţional al României Under 19. De ieri, acesta a plecat spre cantonamentul viitoarei sale echipe, organizat la Alba Iulia, alături de noul antrenor cu portarii, Robert Tufişi.


Medrea: „Acum avem 23 de fotbalişti sub contract”


Cu privire la ultimul transfer realizat de formaţia pe care o reprezintă, Bogdan Medrea, director general adjunct al CSM Rm. Vâlcea, a declarat: „Îl ştiam de mult timp pe Marius Briceag şi cred că este un transfer bun pentru noi. Ne va asigura concurenţa pe flancul stâng. Am semnat toate contractele noi cu cei 21 de fotbalişti aflaţi în cantonamentul de la Alba Iulia, plus Ovidiu Mihai, care mai are trei săptămâni de recuperare la Bucureşti, şi de azi (n. red. duminică) cu Marius Briceag. Acum avem 23 de jucători sub contract şi vom completa săptămâna viitoare lotul cu încă unul sau doi fotbalişti”.