Gesturi frumoase de 8 martie


vladoiu_aurel3• deputatul Vlădoiu a dăruit flori doamnelor şi domnişoarelor din Horezu, Buneşti, Bărbăteşti, Tomşani, Măldăreşti, Cernişoara, Costeşti şi Slătioara

În fiecare an, pe data de 8 martie, deputatul Aurel Vlădoiu se deplasează în mai multe localităţi ale zonei Horezu, unde oferă flori doamnelor şi dom­ni­şoa­relor, în semn de preţuire pentru acestea. Aşa cum v-am mai informat, par­lamentarul PSD a făcut gesturi frumoase în comunele Buneşti, Bărbăteşti, Tom­şani, Măldăreşti, Cernişoara şi Costeşti pe parcursul zilei de 8 martie.

Aurel Vlădoiu nu a uitat nici de doamnele şi domnişoarele din oraşul Ho­rezu, cărora le-a făcut o bucurie de Ziua Internaţională a Femeii. Însoţit de liderii locali ai PSD şi candidatul Uniunii Social Liberale pentru Primăria Ho­rezu, Ilie Fârtat, parlamentarul social – democrat a dăruit flori în piaţa din centrul oraşului şi-n mai multe locaţii. În plus, peste 100 de femei au sărbătorit la „Casa Marcea” venirea primăverii.

La Slătioara, alături de primarul Sorin Romcescu, deputatul Vlădoiu a dă­ruit sute de flori femeilor din comună, iar doamnele şi domnişoarele au apreciat cum se cuvine gestul celor doi social – democraţi. În plus, la Casa de cultură din localitate s-a derulat un frumos program – artistic, care a marcat venirea primăverii.