Gânduri mari la HCM Török


TOROK• surorile Edit şi Maria Török prezintă planurile clubului pentru dezvoltarea handbalului vâlcean juvenil
Deşi abia a depăşit doi ani de existenţă, clubul sportiv HCM Török se poate mândri cu mari performanţe în handbalul juvenil feminin. Câştigătoare a numeroase medalii la competiţii de anvergură naţională, structura sportivă înfiinţată de surorile Edit şi Maria Török îşi propune să devină un nume de referinţă în handbalul juvenil românesc.
Şi asta nu numai la întrecerile destinate fetelor, clubul având şi secţii dedicate băieţilor. Chiar cele două artizane, foste mari handbaliste, vor vorbi despre activitatea clubului din primii ani de existenţă, dar şi despre proiectele de viitor şi modul în care acestea vor putea fi duse la bun sfârşit.
Evenimentul dedicat prezentării clubului HCM Török va avea loc în această dimineaţă, cu începere de la ora 10.00, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea. Ar mai fi de adăugat faptul că după încheierea conferinţei de presă anunţată de către oficialii clubului râmnicean va urma un meci demonstrativ în care pe teren se vor întrece speranţele handbalului vâlcean.