Video: Gutău îi dă replica lui Buican


Astăzi, 8 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Primăria Râmnicu Vâlcea, primarul muncipiului, Mircia Gutău, a venit cu mai multe precizări legate de ultimele neînțelegeri pe care le-a avut cu președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. Noile contre au survenit după ce Mircia Gutău a fost acuzat că s-ar fi opus închirierii Sălii Sporturilor „Traian” pentru un eveniment de campanie electorală programat chiar astăzi. În timpul conferinței, Gutău a citit din telefonul său mesajul pe care i l-a trimis liderului PNL Vâlcea, prin care îi explica motivele pentru care sala sporturilor ar putea fi închiriată, dar numai în anumite condiții legate de protejarea suprafeței de joc pe care echipa SCM Râmnicu Vâlcea o folosește pentru meciurile din Liga Campionilor.
„Vreau să fii informat corect și să știi că pe suprafața de joc este montată o altă suprafață obligatorie pentru jocurile în Cupa Campionilor Europeni, suprafață care este închiriată de la o firmă din București cu niște clauze foarte clare, în sensul de a nu fi zgâriată. Montajul și demontajul se fac doar de către firma care este proprietara suprafeței. Dacă doriți neapărat sala, luați legătura cu acea firmă pentru demontare și remontare sau aplicați o mochetă pe toată suprafața. Dacă nu, aveți la dispoziție Arenele Traian deoarece vineri este timp frumos. Dacă vă hotărâți, vă rog să spuneți”, a sunat mesajul citit de Mircia Gutău de pe telefonul mobil, despre care edilul Râmnicului a declarat că i l-a trimis lui Cristian Buican într-una din serile trecute.
După ce a citit mesajul, Mircia Gutău i-a mai trimis niște replici acide lui Cristian Buican în care i-a reproșat liberalului că acesta din urmă ar fi declarat cum că nimic nu se face în oraș fără știrea lui Gutău și că „Gutău este patronul Vâlcii”.
Evenimentul de campanie electorală cu pricina se va desfășura astăzi, 8 noiembrie, cu începere de la ora 16.00, la Casa Sindicatelor.