FRUMUSEŢEA MINŢII TALE – Miss şi Mister EuROpa


• Concurs de cultură generală europeană pentru liceeni

Astăzi, de la ora 17.00, la Teatrul „Anton Pann”, în organizarea Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea va avea loc concursul de cultură generală europeană FRUMUSEŢEA MINŢII TALE – Miss şi Mister EuROpa. Aflat, anul acesta, la cea de-a treia ediţie, concursul se adresează elevilor de liceu care doresc să-şi îmbogăţească  experienţa de a vorbi în public sau să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală europeană. Vor fi apreciate nu doar calităţile intelectuale, ci şi ţinuta, eleganţa şi frumuseţea participanţilor. Pentru toate acestea, cei ce vor fi aleşi Miss şi Mister EUROPA, vor primi şi premii, printr-o sponsorizare acordată de Salonul de înfrumuseţare Miss din Rm. Vâlcea.

În concurs s-au înscris 18 tineri de la licee din Râmnicu Vâlcea. Ei au avut de pregătit 34 de întrebări din lucrarea cu titlul „12 lecţii despre Europa”, care a fost distribuită tuturor participanţilor la concurs. Juriul este format din specialişti în comunicare şi imagine.

Câştigătorii actualei ediţii, precum şi filmul care se va realiza după eveniment vor fi postate pe site-ul www.cicvalcea.ro şi pe facebook.com/europedirectvl.