Fondatorul Universității „Constantin Brâncoveanu” a trecut la Domnul


Cu profund regret și tristețe, cadrele didactice ale Facultății de Management Marketing în Afaceri Economice din Râmnicu Vâlcea anunță trecerea în neființă a Rectorului Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, Profesorul universitar doctor Alexandru Puiu.
Personalitate puternică a mediului academic românesc, profesorul Alexandru Puiu a creat o școală și a contribuit la dezvoltarea managementului ca disciplină de studiu în învățământul superior economic din România.
Rector al Academiei de Studii Economice în perioada 1985-1990, după 1990 a pus în aplicare ideea în care a crezut fondând Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, cea care va rămâne marea sa operă instituțională.
Cu vocație a format un corp profesoral academic căruia i-a transmis responsabilitatea, perseverența, implicarea și dăruirea ce i-au caracterizat întreaga viață. Mentor pentru multe generații, cinstit, corect și drept, i-a susținut pe studenții și doctoranzii dedicați și merituoși, cu credință, dragoste și dăruire în toate valorile vieții.
Îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce ne-a învățat, pentru toată activitatea dedicată științei și școlii, pentru dezvoltarea și consolidarea Universității noastre.
Îi aducem un pios omagiu omului și profesorului Alexandru Puiu, Dumnezeu să vă aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate și comunității Universității „Constantin Brâncoveanu”!

Tags: , , , ,

91 thoughts on “Fondatorul Universității „Constantin Brâncoveanu” a trecut la Domnul

 1. Sa va puneti ochelarii,, Aia smirna,, ca au inceput gardienii de la JILAVA sa atace….cu unii s-au judecat popiii pe nedrept sa le fure lotul de cimitir, la eclipsa au scapat nebunii sa cada pe altii la judecata la autorizatie fisc…noi DEVA Straini Sapoca sarbatoarea sf Sinclitichia…restul betivilor nedrepti sa dea o paine la un om barbat sau femeie sa observe calamitatea sa se indrepte beat de unde este,, cu sosete albe,, adica de sef ICRAL…laba microscop.Altii, era unu cu o autorizatie lemne a aratat-o la unii nebuni ,,pe sub mana,,i-a dat in judecata la spitalul de nebuni ca stiau ii furau clientii averea, a masacrat gardienii de la JILAVA pe altii toti nebuni.Pe asta furatoare ANAT o monitorizeaza nebunii OMS PENSII SWEDDEN si Auschwitzul.Si patii io analfabeta CUVANTUL in casa mea,, cu drept de intai nascuta,, cu toluen cu acetat si clor la maseaua de minte,, proiecte ale mele viitoare O.S.I.M [eu sint cu rudele de sange Romani].Capit!….betivu…la crasma, sa atace de prosti…de dionisie lainici[mentor o.s.i.m zamvriot C.O.R in extrema invizibila, bagabontii, taiati cu firul la mamaliga coliva si tort cioclii[Iordanul botezandu-te Doamne?!]…..cica o bluza germana, nu-i vedeam geaca…ea o stiu…chiulana!restul..ia spaga [fig] a zis politia ca nu ma pazeste…asa si io pre voi![fig]!….Necule.La lemne?…..ce ma intereseaza pe mine?….v-am zis!Nebunii sint MONITORIZATI[Ciulas popa Sanepid]!….ca sa te saturi!….de Fungi.Aer de levospiroza!…

 2. A tras cu bombardierul in zidul bisericii mele cisterciene..profetie de la Cer necule Maria Tereza[Romslv..lemne]…o vagaboanta de la Stapanire… granita cu Ardeal Boia la agricultura.Io am gradul de farfurie cu linte fasole rosie adica diaconal, religios si politic iudeu mostenit JIBRIL.Asa ca!pa si pu..la revedere!…

 3. Restul nevlegilor cotasi de la institutul PROFESIONALEI TEHNOLOGICE un ecuson in piept[desene animate].Venea mata moarta la eclipsa la furturi de lemne biotehnologii spatiale chineze ot Bucov…Tuzluc Paturica SINOD TRULAN furt comercial craiovean].Este de ras!cica a adormit, nu munceste!…inchid subiectul UFO[Groswell].Paza ciorilor[fig].Coslodai…era unu necunoscut…masina neagra!….

 4. Cica oammeni de pe alte planete…cum sa nu fie omul vesel?!…am cat el! scade costul!a!e vesel!..treaba aici in sat este una juridica TUBERCULOZA LEVOSPIROZA.De Tas de 3 kg STAS defect….ghiavolul-i de vina…restul sanatate anii viitori…sa mai pateasca si soricul vostru..ca am vazut ca nu stie casa…da io zass!….am muncit pe ele, nu leduri comuniste, io-s TERMOFICARE nu PAUSAL am segment de presa cerc colaborationist si adepti.Rude calcul JUDECATORIE….capit!….face institut de forte ANOFM in cladire…

 5. Cum este juramantul text al lui Eminescu si Vilcan seful sau asa este si juramantul Sunet you tube al lui IPS Necula!…ca nu stiu scopul si durata vizitei…avem BIROURI GERMANE intre vecini[eu nu-s cu Glina].Cica se batura serios mafia nebunilor stb-isti de la gunoaie!…cin…s-o pateasca?…aia de la pul….a mia oara!…imi zicea sa pastrez bani sa-i dau…si ala sa-i cheltui!..vagaboanta necunoscuta ca doreste altele…io am zis in fizica-chimie de a saptea ca tot Adventista, ca-s regim sovietic Rusa!….

 6. Si care-i vinovatul Domne?..in Beclean Deliorman, Calafat?..avem unul la SCLEP A.V locotenent fara scoala, trebuie dus dat pe mana domnului Suciu la regimul greco-catolic.Puritani ca act botez..sper ca nu cunoscuta,, METODA ACCIDENTUL,, eu nu-i cunosc!….TOPORISTII!….Cleopa Ilie popa roman.Pshoreactivi olteni.Nu dai socoteala cunostiinta INCHIZITIE ROMANE, te ard de viu!Capit!te vad ca nu stii te omor!….inchei Statistica[pa]!…

 7. V-am zis!..am parul auriu, am,, palarie ganditoare,, a inceput, ne-a anuntat POGROMUL REICHSTAG 3, contra evreilor de Deportat[mai incet cu furturile] de arma cu implozie[scoasa de la mafia gunoaielor din muzeu]…nu a ajuns om sarac sa ma judece pe mine Strainul fara tara fara drepturi vecinice, auzii alta treaba sint de etnie rommanes la Sanepid, mie nu mi-a dat meserie si bani ca la romani, de folosire utilitati, auzii tiganii azi noapte, c-or sa ajunga oparlie in hainele furate,zic io,de prostituate bisericesti, si ele tiganci, ca io-s banda neagra, stiti urmarea…cosciugul, nu-mi dai tu, mie legi ofitera…auzii,una…la UFO, pachetul mic de Baza de 1500 lei epilepsie si ei romanii fara DOSAR VERDE 1944, cu o semnatura de la noi, de la sf Agnet,probabil, o sa-mi judece mintea glagoria de la RILUTEC pe viitor…bagati 1500 lei pe bipolara de 30 ani,, ratia lunara,, neluati de 1500 lei in olus la indemnizatie de la sf Treime s+j+v=TREIME Citire!…deliormani..Ca-n calcul ISJ al locului ar fii diabet in trepte sau calcul 2+5 SJV.Le ard de vii polonezii[exodul geneza, facerea, iesirea, urmarea].A dus haine cu masa diaconita, ii daduse rupturi diaconale barbatesti de morga definitive, cica un sac de haine greco-catolice de MIR de CULTE.Stiluri de munca…cerem,,nu oparlii omenesti.De unde fa fia dracu de nebuna stiluri de munca?…io?noi sintem cu IDEOGRAMELE la PARCHET MILITAR Vicov.

 8. Mii de ani si,, stele faclii,,!..draguta mioara, dragutule bace NIHIL SINE DEO![din chirilica].Sub soarele imparatul a toate Dumnezeu, Cezarul.Atat!…

 9. Au luat la pula ilegal cu cefalee neurologie contract avocati francezi[suma furata Turism] medicamentul de evacuare colorectal Hemisuccinat au luat tuberculoza intestin si epilepsia in cloaca[pupau deciziile la moarte],ei, ma!sint fara certificat de mostenitor la casatorii,o casa 200 mii dolari 170 mii dolari 1 an in satul spital adventistii, prin microb respiratie cancer de ficat mari hostess si hustler….astia?…sint gardienii Spital de Nebuni.Cica acte la mosteniri judecatorie notariala EXECUTARI la MAFIE SILITE[le arata CNSAS la alte persoane, dar nici ei 55 ani[mafia azil bisericesc COSA NOSTRA comunista gena partid de sange A3].NEDREPTATEA SOCIALA FRANCEZA.Judecatorii.Nu i-am chemat.

 10. Io-s cu Principesa Irina visavis de principesele Elisabeta si Ana de Parma, legea omileticii italeneasca,o prostituata de regina a impuscat o evreica sa-i fure tot ca nu se conforma gandirist cu ochelari telepatic de la comisariatul sovietic Tet Stapanire , era de la GRUP SCOLAR ,, nu purtau ambele genuri,, cravata mica sau canadiana de forestieri cu bile,, la gat!…sa va conformati Ascultarii gandirist telepatice comisariat Tetoiu land .Si asa aveti si v-a dat scoala….tu..unde dracu fusasi fa, betivo?,,interceptari telefonice[figurat]…ca platesc bani degeaba acolo unde te duci tu, stii tu unde?io mata, am decretat…..ori pleci, ori ma duc la PROCURATURA!….

 11. Sa fiim atenti la actul REVELEUL casii…nu mai riscati prostii, sint copertine de zapada de fibra optica cu sanuri cu cuie triple cu gudron, melaminat, aluneca zapada rapid…da putem murii precum cainii..mi-a cazut un turture de gheata , am avut noroc, mi-a facut capul haiste,…..sudam poarta, am legat-o toti cu sfoara cu lantul, nu stam cu dusmanii in poarta noi stiim unde-i poarta incercam alt ATP gorjean de Jos la scara usii.Din Religia animalelor…noi sintem cu cateva tipuri de machete de case, inchidem portile, incercam inchizatorile, verificam focul alte aparate, scoatem computerul, verificam prizele cu aplicele,dimineata la pranz si sara Tatal nostru in genunchi,la masa la fel, noaptea sf Nicolaie, la lumanare visam la fix la 12,si cam atat ne ferim,, nasul ,,in ETICA NICOMAHICA a sf Nicolaie.Deschidem ziua usa la beci sa se aeriseasca.Inchidem noaptea, animalele mincate.O icoana in casa si atat, restul cruce pe perete,cand iesi pe usa in Piata te inchini.Au furat de la CAP[CEAPE] din Arges judet de Sus Vicovu.

 12. Ce fa?..crezi ca daca-s Republicana, in Structura de Conducere Partid ma doare mintea?…no!momant!polonejii…fustanele lungi si ei blugii bisericesti PROFESIONALA….aveam o mana de flori de la CAVOURI intr-un vas si fibre vegetale afara,asta a vazut, de a redus difuzorul ,la rat,Biblia Sunetului,regimul doctorului GROZA contra rezidenti aici Stat RDG[hebrefrenie].anii curenti consecutiv pe veci,nu ai legitimatie de soldat si vechea SECURITATE esti suspect, te spoiesc de sange,ca nu am cordul bivolului,la tub de nasteri ranitidina,scump very expensive de negasit,, pe sub mana,,….fura grinda ca cleptomanii,….DACIA NEAGRA a PROCURATURII.

 13. Noi in landul comercial Arefu/Blidari/Hipodrom, ca Dumnezei Jibrili[sonatii fonetice proprii ambele genuri[interzis]…mai,, INVOCAM si faptele CINCIZECIMII [vedem faptele in fata ca in LUMINA].GENETICA.Mai invocam si Credeul lui Lemeny ips ori rugaciunea CREZUL ORTODOX.

 14. Mustarul boabe a incoltit, tamaia a immugurit si acestea-s ,, OBIECTE,, craiovene demne de luat OBLIGATORIU Capitala la CRAIOVA ZIMNICEA la Banul contabil BANU MANTEA.Vroia o,, nava,, ca avea codul muncii si altele, este,, oierie,, la Duce, nu importa sistemismul,…ala, vroia antimis sa manace cellalt, dorea calcul strict sovietic ,, foaia de parcurs,, mai venira unii, luara,,popia,, de tuberculoza.Io, calendarul, normal,, munca ilegala in suspensii, capit,, uzp.Sporturi.Umbro?da-l in pul…mea!..Arpechim ciocanul inaltime Balci greutate ,cand am scapat de ei!?…The Great Fullfilment.PANASONIC.

 15. Au zis CENZURA PENTICOSTALA scurt Tatal nostru rugaciune zilnica agheasma apa sfintita, sange pe JERTFELNIC, intepat in mana stanga deget, sange pe USA SFANTA ALTAR insula BRADU DATE TEHNICE PROFESIONALE DOMNITORUL MIHAI VITEAZUL Partid AUR…trimitem 10 lei cu o hartie ,, Toti pomenitii, ,plic timbrat pttr,la partis AUR, doleanta de greco-catolici cu numele si gand despre partid, interzis informatic,o, lei aderent, 10 lei pensionari, elevi, studenti, zone rurale, membru activ 50 lei , 50 euro diaspora.Nu punem Adresa conetabilii.Foaie de INVATAMANT lipit cu lipici utc librarie.Bagam in proprietatea Bradu cutit inox la icoana si in pamantul lor, la fel BIROURI CULTE 30.000 unitati locase de CULTE.A furat POCA MAGISTRATURA cls a XIII-a…..cacati, pui un chibrit iei altul,restul interzis ,, trasneste,, de la Ceruri,si ulei sfintit, de gaina.Sa cada scandalul pe ei, nu pe Oameni,, cunoasteti problema, este pamant arabil cu statuie de porumbi.Intre 2/5 ha iugari de pamant.Normally.De scos dumnezeii cu armata la biserica ilegal de pe EPITAFUL ZIDUL BRAU BISERICESC si ai,, nebuni ,, de la Craiova de-a Dreapta.Stai cu spatele la rasarit EST.Taiem santul lotului.Restul prostilor CADASTRU,,la NEBUNI,,!….fanarioti LIPSCA Menejeri 2 la puterea a treia.CCR B.L in locul muncitorului LUTER judecator.

 16. Cica i se zicea UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI din ROMANIA la IRACLION[genul masculin]..coala notariala A3.Nu-s de la noi, sint straini necunoscuti…alt sat[are par barna in poarta].

 17. Indici lipsa in Proces, probe chimice si biologice,Epidemiologie Sibiu, CTC, si Coprologic strainiSATURNALII planeta NEPTUN[litigii].Planeta Ceres,pitica agricola interetnica multilingvistica culturala minoritara si GEOGRAVARZA .Import/Export, cerealier agrocerealier si lactovegetarian tehnocoproculturi,si,, Tehnic,,.WI-FI si de BALOTAJ.

 18. 10.000 sate cu FUNCIARE impartite in EXIT-POLLURI[fii de tarani ori partid PNL fii de Romani floarea de carton tricolor memorandum de romani politica[folclor geografic BOBALNA[6 lei], artizanat.Asa a dices!….no comynt!….anii curenti a.c[figurat].

 19. A zis dreptului zidar biblic Lazar soldatii centurioni rosii!…platim cu bani adevarul ca Isus a Inviat din Mormant[de contrafacerea istoriei si mistificarea realitatii la Tribunal].

 20. Revin !,,,nu tamaia pe morminte straine,, ca nu-s martora in proces sa platesc litigiul la Procuratura al altora!….parastasul la noi in 40 de zile coliva popii cu contract cu semne familiale pe 15 august si 8 septembrie!…are numar de telefon[mananci coliva mortului, te impartasesti cu experienta sa, a lui,,!….

 21. Manualele scolare furate din Arges sint in custodia biserica notariala parohiala Ciulas popa Valcea,,Satul Nou, comuna Jiblea Veche Oltenia Romania, jud.Vilcea,ICSM -ist la noi, in statia veche,, in constructie,,.prostii, la catul superior biblioteca alt nivel in,, cubul logic,,….vroia sa fure materialul, acum,interzis, le luam, si pe acelea, sint constructii noi, ilegale in sat sint ale MAGISTRATURII ,, din calca,, rezidenti ,, plan C, machete craiovene,,…..,,De Adus,,!…..si Colportajul bisericesc furat din Arges este la localitatea CORBII de Piatra [Intorsura Buzaului, judet municipiu Brasov[reluat]…de ,, uncle S.A.M ,,!….blugi negrii, bluza izmira albastra mapa albastra compacta, ghete sobor craiovean…altele mai ieftine de Regim din Adresa Popilor,probabil,, fapte de coruptie,,….ceasuri, si altele, ochelari,manualul bijutierului bisericesc,!….bine ca le-au ads indarapt!…..ca s-a SCHIMBAT INTERSEUL NATIONAL avem 1 Mai, Felix, Tusnad si raionul Carpiniseni[in expansiune comerciala 2 mil persons cu,, psihopatii zilnici seriosi,, in tranzit.!….comert multiplu…..

 22. Cozonac unguresc cu carne de bivol,cu zahar candel, painea alba simbria popilor, furnici bisericesti,cafea JACOBS de 16 lei juma kil,curcan, sitar combust…si altele marca COMUNISTII!pret bestios de mic…si ei 4 miare lunar, noi 1400 lei cu pachetele si restul1..=NAVA IOERA U.C.L.A.

 23. Facui io 100 ani?facura-ti voi, unu, vivat proffesores, viva academia, nos habemus, summus, vox populi.OUT NIHIL Nihil Sine Deo METEORA pala eleonita meteora.Richeter celsius.

 24. Nu sinteti calmi, de clima devianta, se poarta bascoventul pe crestet ambele genuri ideatia ziaristica=ochelari, ritmul inimii, ceas bratara mana, rangul, curea la brau, sa iasa mirosul=batista.

 25. Sint treninguri romanesti negre cu bluza albastra de Procuratura cu espadrile de panza sportiva si gheata sticloasa.Io i-am cumparat niste haine nu-si schimba PAREREA din 1989.

 26. Pluralism politic partid ALDE analize swot, cadastru, funciare, matematica,[deseuri lemne canalizare chinologie], 1 biserica, unu legionarii de Partid unu, AUR= COMUNISTI….lista continua[scoli loz in plic].

 27. Contactati, domne VECHEA SECURITATE si FOSTA MILITIE SOVIETICA Infiltrata pe langa KGB Comittern[ca sintem oameni].!…dati ma!in judecata la partid PCRd cu ziarul Scanteia.Dati ma in judecata ca masa PRODANCA olteana la MORGA…restul IDEOGRAMELOR la PARCHET .

 28. Mai doresti ACT de CASATORIE Tipizat?ian dzi tu mie…a zis domnu Isus Hristos….sa nu semnam la careva ceva pe nimic, sa luptam!……este POSTUL CRACIUNULUI.

 29. Eu stiu ca POLITIA fura ataca mi-a zis ca nu ma pazeste, la 16 ani, maritata fiind de la 9, eram cu parintii sora, era una ca mine ca ne-a venit rau cu trening britanic aceasi adidasi de piele tunsura…vorbea cu agentul comunist regional..de m-a batut de m-a rupt,.avea un par clisos de femeie ca dalma, am crezut toti ca halucinatii,mama cand era tanara a vazut una ca ea ca fugea intr-un pardesiu vernil rusesc.Din ex/////cainele pleaca dupa noi si altele adventiste…sint liberi!….s-a auzit in timpul lui CEAUSESCU de violuri, crime oribile batai ilegale de nebuni, fara judecata si mobil intemeiat pe temei legal[de profesie violati ambele genuri].Io-s botezata in PANTANAASA religia RUGULUI APRINS.La ordinea zilei eretice bucovinene, pe TIBLES de tribunalul austriac.

 30. Era redusa mintal in legea arienilor muncii avea trei cromozomi gene munca[altele genetice palestiniene].Bolnita.Din ,, namolari,, judecatoare de 90 ani namolara italiana[OMILETICA POPI].

 31. Sint cu sarbatoarea dacica VESTALIA..am aprins focul huier mare urlet vijelie, se zguduia conducta de ger in Balea lac si Bucuresti, unul nu foloseste instalatia de filtre de aer cald definitiv,asta a consumat toata punga de apa freatica din conducta primeste de la Guvern de BOBEZUL CAILOR[indescriptibil]…mai zici ca carrr ca marrr…am aprins lumanari,tinem usile geamurile beciul inchis,efectiv sa smulga din pamant racordul pe ger, noi nu avem ceva la Sanatate ca umblam incaltati cu galosi in casa curte peste tot si alte feluri de incaltaminte GAC .Nu GAL.De 30 ani.E rece pe jos de am cazut cu carapace de diabet zaharat o luna anihilata la pat…am tras sa mor…mi-am facut MOLIFTA la popi singura[ca sa gandesc normal romaneste si este suprateran.].

 32. Am inteles ca S-a redescjis din Clasat DOSARUL REVOLUTIEI 1989 definitiv, la SEFIA STATULUI este Domn Ion Iliescu, cine a muncit are carte are parte ,, criterii politice,, s-a inchis Senatul Universitar sint penitenciare de MAXIMA SIGURANTA Detinuti stransi bine tinuti de gat, ptiu doamne imi scuip in san FLOIYZI GEORGI.De la U.M GARNIZOANA BUCURESTI IOVAN Comandant[nr.1 decibelii].Asa am inteles!…..ruda cu Nasar.Pe trei mii ani bani dinastie araba iraniana disidenti in stiinta FIZICII [solvosani ape chimice].

 33. Din lumina tiparului lui Gutenberg antica din Paleolitic zilele trecute am vazut cainii omenesti de lupta polonezi cum urlau ca fiara in lupta in dava Craiovita…alaltaieri…daramau un zid, ca-n RDG din Bucuresti, era de frica, erau unii in roz.I-am auzit ca fura..au trait bine 30 de ani tinuti de catre Stat acum-s pe robotica in Fabrica de Armament…de-mi vine sa ma chis pe ei sustinea azi noapte Artifex[caut voluntari sustine paragraful SOLIDARITATII NATIONALE marfuri CORTINA de FIER]ANAT.Pai de, nene, teoria costa!….

 34. Cu zalele lor mesaline de nichel,spanioli scoliti, furatori sf Sinod Roman,platiti din gresala milei, minei de bazin carbonifer vegetal, dar maine, ca azi vopsim gardul, ambele genuri leat 190 ani Auschwitz Ardeal Tinutul Secuiesc.=COMERT Foia de MONETAR si CHITANTA CHITANTIER SFAT POPULAR Ghiseu plati regim CONSTITUTIONAL.

 35. In masaua aia a lor din masaua mintii din incisivii superiori, fata canisa o punglita ginecologica chirurgicala stomatologica operatie cu laser galben de punga din celuloza alimentara din toluen, clor, acetat.Si Asigurare stomatologica.

 36. Astia biserica Anglicana inchinata lui JIBRIL romano-catolici uniti cu greco-catolici la sf Agnet purtati batic in patru colturi la gat ambele genuri.

 37. Io platesc 7 lei lunar pe viata la BLAJ la CONSISTORIU, ca sa pricep niscaiva rumalaiana,l-am auzit pe regele Charles dupa ce l-au batut din multime l-au spoit in direct REGE PLIN cu oua rosii[cuvantul,, A cui a fost ideea] clase de tuberculosi romani ceausisti.Si o bata daruri zei strana dintre Usa si Altar.

 38. Sint,, cooptati PROFESIONALE basarabeni, nu-s INSERIATI ADAS fara chitante la DSP Olt judet…etc etc etc.Servicii medicale furgoneta rutiera ,, vanduti la guvern la experimente de catre corpul profesoral,, din 1-12.

 39. Si care-i domne rula?!…sint pe LOTIZARE copii lor din podisul Getic,clone identice fata, chip gesturi miscari la GARDA de MEDIU.Da, tu, ce zici, domne?!..io zic, ca ar cam fii CODUL PENAL ROMAN PDF.Exploatarea femeii insarcinate si altele…spitalul BOLI CONTAGIOASE GALATI…..era handicapata.Si cine-i de vina?!..ducem gratis la DISPENSAR DOSARE CARTON CIRCULARE fara SINA si-n sediul PRIMARIEI sa se JUDECE ca-s de vina sint scumpe,, volum gros,,!….ne-a anuntat si alte tipuri dosare…fara ceva scris, libere…..

 40. Sa-mi iau,, niste LABE Galbine,,marca GUBISTE,de,, Mare Saf,,… sa sar cu unghiile la jugulara cu tarnacopul la grumaji, sa-i dau la mir, cu leatul tilincii.!….

 41. La noi in sat acum la biserica este MAGISTRATURA SF Scaun de Popi Troianu Valcea, vanduta de Custodele Coroanei pe Datorii distrugere, lacas de Cult.Acolo-s chitantele Lemnelor, nu va duceti, in biserica lor, ca va Asteapta ca sinteti Vinovati, sint Satanistii Acte.Sifilis in ger luess.Pe sus a cumparat-o la licitatie defecta vreo Ginta de gen masculin, cu sf Cruce, in Cimitir,…nu mai ai curaj, alta, basta, in spate sf Altar de Nord si cantina depistare otrava adventisti crucea din piatra de vara, si portita de Deportati biserica dreapta lateral Partide.Garduri electrice sistem mecanic.

 42. Prostii din Comitatul Radauseni Botosani, if not Cartea de Onoare a Voronei, plomoni, si Saracin, cu Tibuc,si Tanac,cel romanesc,si Bistrita valceana.

 43. O hii ajuns rectorasul fondator de viitor Departament de Stat de Criminalistica ca avocatul justitiar Ion Popescu…noi sa invatam Mecanica fitile mercerare bisericesti albe, varii largi extinse pe tot planul sa invocam MECANICA cu LEGILE ei cei PACATOSI dar VESNIC Bogati.

 44. Noi feciorii avem ca RANDUIALA SINOPSISUL SF Ciprian Cartaginezul Aeropagitul.Sint trei transe de feciori cu filacterii feciori grumaji trei stari sociale, feciori, desfranati si legitimi vaduvi.De frica FISCUS RUMALAIA.Parasii…vinovatii fara vina cer sa se faca lumina!..batea toba de Craciun mos Andrei stil vechi azi noapte, erau umbrele de m-am incaierat cu ele in drum erau STRAINI.Pisica cimpanzeu noaptea…ca daia le alunga le-am luat la bataie…am pus mustar in apa, smicele in vas cu apa de vita de vie, m-am uitat cu lumanari,in vasul cu apa anii curenti, am pus oala cu susul in jos, am aprins bradul de rafie,am ascultat you tube traditii mici ca volum sunet, TVR1,mi-am luat fusta, baticul,am lasat totul haiste,am avut pomenire, bata-n cui,cantaram jucaram pa, afar focuri de artificii!…am ascultat corala nocturna de copiii pe FAVORIT TV[numai bistricenii].

 45. Venii unu destept polonez din corala copiii prost destept DREPT din comuna poloneza romana achetarisit stiinte clare ROBOTIZARE COLECTIVIZARE Un rand de Straie…erau saraci si bogati toti bine dar saracii fara H2O[sau Apa ],ce si-a zis!la perfectie…ca aia proastra precursor o lua randul amantelor impuscate in viitoarea Revolutie ca-i proasta…ei aud tot din Romania ,,varfuri teorema lui MASLOW din varfuri,, sa iau contra cost vreo 23 burse marcate de 800 lei marcate Sistem…ii baga clapari seriosi chicere, iau banii ca-s circar serios in Rumalaia si aci very expensive dar colo facu un Drept pensie de nesimtit de 25.000 lei[zigurat isi cladii[tot el typist man].Slavici scriitura.Banii colo, sonda de apa, el un peste mic,in oceanul Pacific,si pe coada lui scria, draga Rumalaia mea!…….

 46. Ati cerut VASILIADA CLUJ Biblia Sunetului a Cezareei Capadociei la biserica Renasterea o platiti firati ai dracu de nebuni, eu n-o votez in afara de PSALMUL 33 Recolte conduse de RAZIS si NICANOR altceva nu-i, vesnic!..ati rupt pomul din radacini si toata mangrova subfebril neurologie sprancene si alte fenomene de ger ca-n Parang sa platiti pederasti zalele de nichel ambele genuri, ca aci nu creste ceva fara apa potabila dar circuitul apei in natura si nu sintem lantul alpino-carpatic -himalaian ci Apenini lant Hercinic Tatra cu Macin…s-au immultit animalele, ataca oamenii..MESO!….deaceea sint razboaie acolo…ca ataca carduri de pasari si animale necunoscute immultite natural multime COGAION GRADISTEA ii zice!homo faber si homo sapiens statu sinod Niceea lupi seriosi,, norii Fagetului,,!…nazca, nava oamenilor!…vine ploaia la noi, din punga freatica restul canale expensive Franz Joseph tot,, la Serie,,!…….

 47. Statea la noi,, un CORLAN de la Porci,, spala la cotetul animalelor in dosul sulii, printre case,cam cad necunoscut rectiliniu deci FISC nu, un,, imputat,, noroc cu exit pollul rural din funciar local…era racordata jigodia zilnic fara masura la curve de la armata catane cadet, fara nici un preambul o chestie…si toti barbatii indiferent de orice gand prost cred stiintific in ANSVA Bucuresti, in DSV, adica electronic, de deschidere gena ficat micule, redeschidere adica,si femeile gena rusa tot ANSVA si este BINE…restul nu ma intereseaza parerea lor!…CONTRAINFORMATII Craiova…cu Rehab in frunte[de frica epistaxisului nocturn].

 48. Adica sa-mi intre sange din nari pe garlej in somn din ventriculul stang plomoni, si io, capul de plumb[de MUUUNCCAA, ca nu a infiintat careva monetaria]!….

 49. Au iesit nemtii din groapa subterana,, ca unde ai pus tu curul, au pus altii, capul,, sa vada sa schingiuie pe proprietarii care au INSTRAINAT LOTURI FUNCIARE CIMITIR PROPRII, prin DOL ori Violenta.Ca in Istoric…au rapit autisti care furau steno machete ,, avantul tracilor,,!….

 50. -Tata1telefonic, ai facut focul azi, este cald?adu televizorul in camera asta a zis azi dimineata la 1 ziua, si el cartela plasma si cu cablu rdss-rcss unic..cum il mut singura ca nu cunosc ia foc computerul….acum doarme….a zis ca nu a vazut stirile la fata la DIGI …in direct!…ca pisi tu, nu ma cac iot, in veceul tau, ca-l am pe al meu, strici, te daram=DSV.

 51. =GARDURI de PROPRIETATE…o mica piatra cazu din cer mica dar grea la vedere vladica cu episcopul o desfacura si citira…morga!….suna, nu cunosc,,litera,,….monom CEZ PSD[pisidi=>60 lei noi/lunar.

 52. Ca bubuii un vulcan piroclastic pe PLANETA ,platii io ghiseu plati regim constitutional 40 ani mana in pustie iudeii…revin!m-am ghiftuit , trec la postire jaloane inutile[plural] se numesc flori de hartie relatii publice!….

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From IN MEMORIAM

About Comunicat de presă,