Flacăra şi Hidro se vor duela în finala fazei judeţene a Cupei României


• meciul va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00, pe Stadionul „Treapt” din Horezu

Noua campioană judeţeană, Hidroelectra Râmnicu Vâlcea, formaţie pregătită de antrenorul Narcis Enăchescu, are posibilitatea de a realiza eventul şi de a câştiga cel de-al doilea trofeu în decurs de numai câteva zile. Dacă vineri, în finala play-off-ului pentru desemnarea campioanei, „energeticienii” au depăşit, pe Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, câştigătoarea de anul trecut, Posada Perişani, Hidro va evolua astăzi, la Horezu, în compania gazdelor de la Flacăra, antrenor Vasile Ilinca, în meciul care va stabili câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană.

Tehnicienii ambelor combatante apreciază că partida va fi aprig disputată, între două grupări puternice şi cu mare tradiţie în fotbalul vâlcean, dornice de a-şi trece în palmares trofeul competiţiei „knock-out”, dar şi de a obţine „biletul” pentru fazele următoare ale Cupei României, acolo unde vor întâlni adversari din eşaloane superioare.

Antrenorul celor de la Flacăra, Vasile Ilinca, a declarat că fotbaliştii săi sunt foarte motivaţi înaintea acestei partide extrem de importante: „Vrem să câştigăm finala Cupei României cu orice preţ şi pentru asta ne pregătim foarte bine. Anul trecut, la Brezoi, am pierdut acest trofeu la limită în faţa celor de la Posada Perişani, dar acum vrem să nu îl mai scăpăm, mai ales că meciul se va disputa pe stadionul nostru”. Omologul său, Narcis Enăchescu, a afirmat că, după titlul judeţean, elevii săi doresc şi cupa: „Trebuie să rămânem cât mai bine concentraţi pe jocul nostru. Câştigarea cupei este următorul obiectiv, iar băieţii vor să îl îndeplinească neapărat”.