Festivalul „Maria Ciobanu” primește calificativ maxim de la deputatul Vîlcu


Valcu_Samoil2011Deputatul PDL Samoil Vîlcu va fi pre­zent la prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Maria Ciobanu”, eve­­niment organizat de Primăria Râmni­cului.

Parlamentarul democrat-liberal con­si­deră că orice activitate cu impact naţional nu poate aduce decât beneficii atât în planul imaginii şi al renumelui judeţului, cât şi al creşterii numărului de turişti care vin pe meleagurile noastre.

„Îi felicit pe organizatorii acestui festival de folclor, este o bucurie pentru mine să fiu prezent la recitalurile unor artişti de muzică populară, renumiţi pe plan naţional. Este bine şi că prin acest festival se încurajează tinerii interpreţi. În plus, mulţi vâlceni sunt iubitori ai folclorului românesc, iar acum au ocazia să asculte timp de două zile muzică de calitate de acest gen.

Îmi doresc ca Festivalul „Maria Ciobanu” să devină un eveniment de importanţă culturală deosebită, care să fie o ocazie de păstrare a tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti. Susţinând folclorul, susţinem de fapt păstrarea patrimoniului cultural artistic al ţării. Sunt un susţinător al tinerelor talente muzicale, iar evenimentele culturale cu impact naţional contribuie la dezvoltarea noastră spirituală.

Doresc publicului participant la eveniment să se bucure de recitalurile artiştilor prezenţi pe scena din Parcul Zăvoi şi urez „La mulţi ani!” tuturor sărbătoriţilor zilei de 8 septembrie, ziua Sfintei Maria”, a declarat deputatul PDL Samoil Vîlcu.