ETA S.A. a primit Premiul III la Concursul „Compania de Transport de Persoane a anului 2023”


Societatea ETA SA primește încă o recunoaștere a eforturilor pe care, împreună cu Primăria Râmnicu Vâlcea, le depune pentru modernizarea, eficientizarea și dezvoltarea durabilă și ecologică a transportului urban de călători. În cadrul unei gale desfășurată la finele săptămânii trecute la Poiana Brașov, transportatorul local de călători a primit din partea revistei de specialitate „Ziua Cargo” Premiul III la Concursul „Compania de Transport de Persoane a anului 2023” pentru proiectele cu finanțare europeană (aflate în stadiu avansat de implementare) „Modernizarea staţiilor de îmbarcare/ debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun şi dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general în Municipiul Râmnicu Vâlcea” și „Alinierea Parcului ETA SA la cerinţele dezvoltării durabile”.
ETA SA a mai fost laureată a Galei Cargo și în anul 2019 pentru achiziția microbuzelor urbane alimentate cu GNC și modernizările aduse de sistemul de e-Ticketing.

În Râmnic continuă montarea noilor stații de autobuz

Între timp, odată cu îmbunătățirea condițiilor meteorologice, continuă într-un ritm susținut montarea noilor stații de autobus. În zona Spitalului Județean de Urgență din nordul Râmnicului a fost montată prima astfel de stație cu lungimea de 12 metri.