Elevii vâlceni s-au întrecut la… talent


La finalul săptămânii trecute, în sala mare a Consiliului Județean Vâlcea s-a desfășurat ediția a IV-a a concursului „Elevii au Talent”. Acest eveniment a avut drept scop atragerea tinerilor către evenimente recreative, petrecerea în mod plăcut și util a timpului liber, precum și descoperirea unor elevi talentați în orice domeniu. Proiectul a fost unul de nivel județean și a fost adresat elevilor din Vâlcea, la startul acestuia fiind înscriși 34 de concurenți și trupe din toate liceele județului nostru.

În urma momentelor de interpretare muzicală, dans și teatru, pantomimă sau după susținerea probelor extrem de disputate, juriul format din personal de specialitate și competitorii au primit, din partea organizatorilor, cupe, diplome şi premii în bani. La finalul evenimentului, s-a decernat și marele trofeu, acesta fiind adjudecat de către Cristina Ene, elevă a Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab”.

Din informațiile oferite de organizatori, clasamentul final al concursului a fost următorul:

1. Cristina Ene –  CNI Matei Basarab 

2. Patrick Murăruș și Bianca Țuțuianu – Școala nr. 10

3. Ansamblul Popular al Liceului Gib Mihăescu Drăgășani

Mențiuni:

1. Sebastian Scurtu și Izabela Bercea – Liceul Economic

2. Robert Barbu și Cristian Cărămidă – CNI Matei Basarab

3. Adina Iliescu – CNI Matei Basarab

Premiul pentru originalitate:

1. Cristina Gîrloiu – Liceul Energetic

Premiul special al juriului:

1.Ileana Dumitrescu– Gib Mihăescu Drăgășani

Premiul de popularitate:

1.Robert Neferu – Liceul Economic

Evenimentul a fost unul interactiv. Pe parcursul desfășurării acestuia, atmosfera a fost întreținută de către prezentatori și public, mai ales în momentele în care juriul trebuia să delibereze. De asemenea, au fost organizate mai multe momente artistice și comice.

Organizatorii proiectului au fost Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea, Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, cu sprijinul Inspectoratului Județean Școlar Vâlcea, Consiliul Județean Vâlcea și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea. Impresia finală a fost una deosebită, cei mai talentați dintre elevi reușind, de cele mai multe ori, să ridice publicul în picioare.