Edilul Avan, transparent în cheltuielile cu „Glasul Otăsăului”


Cum ne-a obișnuit deja, primarul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, a fost corect și transparent când a venit vorba de fiecare cheltuială făcută cu vreo achiziție sau sărbătoare pentru localnici. Așa și-n cazul tradiționalei sărbători „Glasul Otăsăului”.
„Pentru a înlătura speculațiile și a asigura comunicarea transparentă promisă către prietenii mei, achiziția bicicletelor a fost efectuată la prețul de 269 lei / bucată, pentru elevii claselor pregătitoare/a I-a, 309 lei pentru elevii claselor a II-a și a III a, 369 lei pentru elevii de la gimnaziu, după aproape cinci luni de tatonări, studii de piață și negocieri, de la un producător român! Made în România! Sărbătoarea «Glasul Otăsăului», a fost organizată cu un cost total de 15.000 lei (patru ansambluri artistice, cele două interprete și doi interpreți orchestra Frații Pleantă, focurile de artificii, echipele de minifotbal, masa de prânz pentru aceștia, premii, invitații, afișe, bannere etc)! Adică, sărbătoarea aceasta a fost organizată cu exact jumătate din suma economisită de mine prin rezilierea/ neprelungirea contractelor existente în 2016 cu presa/media TV! Am mai spus, o spun din nou, pentru mine ca primar, nu contează laudele mass-mediei vâlcene/ naționale, contează doar faptele mele, pentru care răspund în fața cetățenilor din Păușești!!! Multă sănătate tuturor, am satisfacția că toți cei care au participat… au plecat la casele lor mulțumiți! Am cântat, am dansat, am fost relaxați, ne-am bucurat că suntem împreună! La mulți ani, Păușești!!!”, a precizat primarul Avan, pe o rețea de socializare.
Reamintim cititorilor că, zilele trecute, primarul Cătălin Avan a dăruit elevilor câte o bicicletă, organizând și un concurs de ciclism.