
După șase luni de la adoptarea legii, a crescut de 20 de ori numărul punctelor gastronomice locale
Într-un reportaj prezentat de o televiziune națională se arăta că după adoptarea Legii înființării Punctelor Gastronomice, al cărei inițiator a fost deputatul liberal vâlcean, Cristian Buican, aceasta a început să dea roade bogate. Astfel, față de 16 puncte Gastronomice existente anterior adoptării Legii 412/2023, astăzi funcționează deja 316 astfel de Puncte. Iar dezvoltarea continuă. Mai mult, Punctele Gastronomice existente contribuie deja la dezvoltarea turismului rural, la creșterea numărului de spații de găzduire pentru turiști.
„Acesta este doar unul dintre exemplele muncii pe care am depus-o în folosul dezvoltării comunităților noastre și al creșterii nivelului de angajare și de trai în mediul rural. Vedem astfel că se poate și mă angajez ca împreună cu dumneavoastră să facem mai mult și mai bine pentru fiecare dintre noi!”, a precizat deputatul Buican.