După şapte victorii consecutive, a venit şi primul eşec


• CSM Rm. Vâlcea a fost învinsă de Unirea Slobozia într-un meci amical

• doi foşti dinamovişti au avut duelul lor de pe cele două bănci tehnice


Miercuri seara, într-un meci disputat pe Stadionul „Romprim” din Capitală, CSM Râmnicu Vâlcea a susţinut cea de-a opta partidă de verificare din această pauză competiţională. Neînvinşi în primele şapte întâlniri, elevii lui Claudiu Niculescu au abordat cu foarte mare lejeritate duelul cu Unirea Slobozia, grupare destul de puternică ce activează în Seria Est a ligii secunde. Ialomiţenii i-au taxat repede pe municipali, deschizând scorul la numai câteva minute de la primul fluier al meciului. Chiar dacă s-au zbătut mult şi au trecut în câteva rânduri pe lângă egalare, golul vâlcenilor s-a încăpăţânat să apară, tot „uniriştii” din Slobozia fiind cei care şi-au trecut în cont o nouă reuşită, atacantul Damian pecetluind soarta partidei cu puţin timp înaintea expirării timpului regulamentar de joc, golul său stabilind scorul final, 2-0 în favoarea Unirii.

La finalul jocului, antrenorul Claudiu Niculescu s-a declarat nemulţumit de înfrângerea echipei sale în faţa trupei pregătită de către un alt fost atacant dinamovist (Adrian Mihalcea), tehnicianul vâlcenilor afirmând: „Nu mă mulţumeşte deloc rezultatul înregistrat astăzi, însă poate pe undeva este bine că acest eşec vine înainte de startul campionatului. Sper ca băieţii să se trezească repede la realitate”. Formula de start folosită de Claudiu Niculescu pentru acest meci a fost: Matache – Samson, Deaconescu, Stoica, Briceag – Neagu, Bărbulescu, Popa, Nilă – Iancu şi Arnăutu. Pe parcursul partidei, pentru CSM au mai evoluat Bogdan Geantă – Cataramă, Cârstoiu, Codin, Popescu, Stoica, Tătaru şi Voican.


Încă două meciuri de verificare până la startul noului sezon


Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea mai au programate, până la debutul oficial în noul sezon al ligii secunde (în primul joc, pe 7 septembrie, aceştia vor evolua la Slatina), alte trei partide amicale. Prima dintre acestea va avea loc chiar sâmbătă, 24 august, cu începere de la ora 11.00, atunci când municipalii se vor afla la Motru pentru a evolua în faţa unei echipe nou-promovate în Liga a II-a, Minerul din localitate. După această întâlnire, fotbaliştii vâlceni se vor pregăti pentru cel mai important meci amical, chiar cel în care va avea loc prezentarea oficială a jucătorilor şi a staff-ului tehnic cu care CSM încearcă să obţină promovarea în Liga I. Acest joc este programat pentru 31 august, pe Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, însă, până în acest moment, oficialii vâlceni nu au anunţat în mod cert numele echipei care va veni la Vâlcea, dar este cunoscut faptul că se duc tratative destul de avansate cu Rapid Bucureşti.