Doliu la CSM: președintele Medrea a urcat la Ceruri


Veste extrem de tristă pentru iubitorii sportului din Vâlcea. În urmă cu puțin timp, președintele Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea, a trecut la cele veșnice. Așa cum ați aflat din numere anterioare ale cotidianului nostru, fostul arbitru era internat într-un spital din București, în comă indusă, după ce suferise un accident cerebral. Starea sa de sănătate se agravase în ultimele două săptămâni, totul pornind de la o banală răceală survenită la începutul anului.
Bogdan Medrea avea numai 44 de ani, era căsătorit și avea un băiețel de numai 5 ani.

Dumnezeu să îl aibă în paza Sa!

UPDATE

• președintele clubului nostru abia împlinise 44 de ani
• în urma sa au rămas o soție îndurerată și un băiețel de numai cinci ani, care abia își va putea aminti de cel care i-a fost tată

O banală răceală netratată la timp a dus la o mare pierdere pentru fotbalul vâlcean. Totul s-a întâmplat miercuri seara, când, la numai 44 de ani, Bogdan Medrea a trecut la cele veșnice. Așa cum ați aflat din numere precedente ale cotidianului nostru, președintele de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea se afla internat într-un spital din București, în stare gravă, după ce suferise un atac cerebral. Acesta fusese provocat de un endem pulmonar, la rândul său survenit în urma unei banale răceli care nu a fost tratată la timp. Mai mult, Bogdan Medrea se afla de aproape două săptămâni în comă indusă, medicii făcând tot posibilul să îi salveze viața.

Pentru echipa îngerilor, Dumnezeu avea nevoie de un președinte!

Din păcate, lupta lui Bogdan pentru propria viață s-a încheiat mult prea devreme, iar corpul său a pierdut cea mai importantă luptă. Președintele nostru s-a stins într-un moment în care echipa avea mare nevoie de aportul său, CSM luptându-se în acest sezon pentru o promovare istorică în Liga I. Cel mai probabil, pentru echipa îngerilor din Ceruri, Dumnezeu avea nevoie de un președinte! Mai dureros este însă faptul că, în plan familial, Bogdan lasă în urma sa o soție profund îndurerată, dar și un băiețel de numai cinci ani, care abia va putea păstra câteva amintiri legate de cel care i-a fost tată.

„Dumnezeu să te aibă în pază, Bodi!”

Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea anunţă cu profundă durere trecerea în nefiinţă a celui care a fost Bogdan Medrea, preşedintele CSM Râmnicu Vâlcea.
„Bogdan Medrea a fost mai mult decât președintele acestui club, a fost prietenul nostru, sfătuitorul nostru și motorul ce a pus în mișcare această grupare sportivă, iar dispariția lui fulgerătoare ne lasă cu un gol imens în suflete.
Bogdan Medrea s-a stins cu aceeaşi discreţie şi modestie care l-au caracterizat întreaga viaţă. Era tânăr, avea doar 44 de ani, însă colegii îi spuneau „Bătrânul”, iar jucătorii îl strigau „Tăticul”, pentru că era înțelept, răbdător, blând și de o bunătate cum rar poate fi întâlnită astăzi. Pentru toate acestea, va rămâne un exemplu pentru noi, îl vom iubi și îl vom onora pentru totdeauna.
Era fericit, împlinit, dornic de viaţă, mândru de familia pe care şi-o întemeiase, însă soarta a vrut ca această fericire să fie zdruncinată. Dumnezeu avea nevoie de încă un suflet bun…
Îndureraţi, suntem alături de minunata lui familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Drum bun, Bodi!
Drum bun, prieten drag! Pentru noi, vei rămâne totdeauna preşedintele CSM şi o Viperă Albastră adevărată. Dumnezeu să te aibă în pază și să te odihnească în pace!”

Mii de mesaje de condoleanțe au curs în mediul on-line

Încă din seara de miercuri, cât și pe parcursul următoarelor ore, mediul on-line vâlcean s-a transformat într-un adevărat Zid al Plângerii. De la oameni de fotbal, politicieni, jurnaliști și până la jucătorii de la CSM, cei din staff-ul tehnic al echipei, membri ai galeriei, iubitori ai sportului, cât și vâlceni neimplicați în fenomen au curs nenu­mărate mesaje de condoleanțe. Un semnal care ne arată cât de iubit a fost omul Bogdan Medrea!
Dintre nenumăratele mesaje, spicuim câteva:
„Off, off, off…de ce, Doamne? De ce?” – Lucian Munteanu, manager CSM Râmnicu Vâlcea
„E cea mai grea postare pe care o fac! Din păcate, Dumnezeu e nedrept! Sau a vrut lângă el un OM de mare calitate! Nu-mi găsesc cuvintele, renunț și plâng! Nu te vom uita niciodată, Bogdan!” – Robert Vlădășel, președintele Ligii Suporterilor Vâlceni.
„Din păcate, bunul nostru prieten și coleg, Bogdan Medrea, a plecat la îngeri mult prea devreme! Dumnezeu să-l odihnească!” – Adrian Comănescu, arbitru Liga I.
„Respect MANAGERE!!!! Omul bun la toate a fost luat să ajute ființele bune și nu a mai fost lăsat printre oamenii răi din ziua de azi! Dumnezeu să te odihnească în pace, Managere!” – Dragoș Firțulescu, fotbalist CSM Râmnicu Vâlcea.
„Bogdan Medrea a demonstrat că a fost un excelent cunoscător al fotbalului, dar și un bun conducător, el ajutând echipele Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea să obțină rezultate excelente. Ne exprimăm regretul pentru pierderea unui asemenea om și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl aibă în paza Sa!” – conducerea Clubului Sportiv Chimia Râmnicu Vâlcea.
„Doamne, te rog. Nu… Nu poate fi adevărat!!! Dumnezeu să te ierte, Bogdan, și să te odihnească în ceruri” – Gheorghe Mihăilescu, consilier local Râmnicu Vâlcea.
Și exemplele ar putea continua la nesfârșit…