Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea are stand de prezentare la Târgul Naţional de Tabere


În perioada 15.05-18.05.2014, la Complexul Sportiv Naţional Sala Polivalentă din Bucureşti, se va desfăşura Târgul Naţional de Tabere, un proiect ce aparţine Direcţiei Tabere şi Agrement din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea va avea la dispoziţie un stand de prezentare pentru cele 3 tabere şi Baza Sportivă, aflate în administrare.
“Este o ocazie benefică de promovare a Centrelor noastre de Agrement de la Brădişor, Cozia şi Căciulata şi a Bazei Sportive din Râmnicu Vâlcea. Ne bucurăm că avem ocazia acestei prezentări la nivel naţional. Menţionez că am reuşit încet, încet să facem investiţii majore în dotări şi modernizare. Astfel, la finele anului trecut, au fost efectuate o serie de modernizări în Centrul de Agrement Brădişor, pentru a asigura celor care ne trec pragul un confort sporit. A fost izolată Vila Brădişor, care funcţionează şi în sezonul rece. De asemenea am modernizat şi dotat cantina şi terasa. Nu în ultimul rând, precizez  că au fost achiziţionate sisteme de supraveghere video şi antiefracţie, pentru imobilele menţionate mai sus. Acestea au fost montate, deocamdată, la Baza Turistică şi Sala Sporturilor Traian, urmând ca în termen de 30 de zile, până la începerea sezonului de tabere, să finalizăm instalarea sistemelor în toate Centrele de Agrement. Întregul sistem de monitorizare, supraveghere şi antiefracţie va fi conectat la o firmă de intervenţie rapidă. Prin montarea acestor sisteme dorim să înbunătăţim serviciile oferite în centrele noastre cât şi mărirea gradului de securitate a tuturor beneficiarilor noştri. 
Vom fi prezenţi la sfârşitul acestei săptămâni la Târgul Naţional, iar în materialele de prezentare, pe lânga poze si materiale informative ce cuprind detalii despre centrele noastre, am pregătit şi materiale de promovare turistică pentru judeţul nostru, binecuvântat la acest capitol”, ne-a transmis Bogdan Marinescu, directorul executiv DJST Vâlcea.