Din cantonamentul de la Cheile Grădiștei, jucătoarele de la SCM AU AFLAT NUMELE ADVERSARELOR din Liga Europeană de handbal


Astăzi, 20 iulie 2021, au fost programate tragerile la sorți pentru stabilirea meciurilor care se vor disputa în tururile doi și trei (în primul tur nu se dispută niciun meci din cauza numărului redus de echipe care s-au înscris) din Liga Europeană de handbal feminin (a doua competiție intercluburi ca valoare la nivel continental). România are nu mai puțin de patru echipe care vor lua startul în această competiție. HCM Baia Mare este calificată direct în faza grupelor, SCM Râmnicu Vâlcea și Gloria Buzău au fost calificate direct în turul al treilea, iar Măgura Cisnădie calificată direct în turul al doilea.
Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, sorții au făcut ca, în turul al treilea să întâlnească o echipă din Franța sau din Spania. Asta pentru că echipa primăriei va juca în faza de dinaintea grupelor cu învingătoarea dintre Issy Paris (Franța) și Bera Bera (Spania). Handbalistele pregătite de antrenorul Goran Kurtes au aflat informațiile legate de rezultatul tragerii la sorți direct din cantonamentul montan pe care îl desfășoară în această perioadă la Cheile Grădiștei.
Partida tur se va disputa la Râmnicu Vâlcea, pe 13/14 noiembrie 2021, iar manșa decisivă în Franța sau Spania, pe 20/21 noiembrie 2021.