Devine oficial: SCM Râmnicu Vâlcea preia o parte din palmaresul sportiv al Oltchimului


Pe 15 mai, cu începere de la ora 13.00, la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea se va desfășura o ședință extraordinară cu opt puncte pe ordinea de zi. La punctul al treilea, consilierii municipali vor avea de votat raportul și proiectul de hotărâre care privește „acceptarea donației cupelor sportive care au constituit o parte din palmaresul sportiv al echipei de handbal al fostului Club Sportiv «Oltchim»”, după cum se arată în ordinea de zi. Asta înseamnă că actuala echipă de handbal, Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, va deveni chiar și din punct de vedere juridic succesoarea redutabilei grupări Oltchim Râmnicu Vâlcea (este adevărat, doar pentru o parte din palmaresul sportiv).
În rândurile următoare vă prezentăm întreaga ordine de zi a ședinței extraordinare din data de 15 mai:
1.Raport și proiect de hotărâre privind organizarea evenimentelor desfășurate cu ocazia „Zilei Râmnicului”.
2.Raport și proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea APAVIL SA Vâlcea.
3.Raport și proiect de hotărâre privind acceptarea donației cupelor sportive care au constituit o parte din palmaresul sportiv al echipei de handbal al fostului Club Sportiv „Oltchim”.
4.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare și modernizare Liceu Tehnologic General Magheru” și a cheltuielilor aferente acestuia.
5.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Amenajare Parc Știrbei Vodă” și a cheltuielilor aferente acestuia.
6.Raport și proiect de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului – construcție și teren aferent, situat în Calea lui Traian nr. 178.
7.Raport și proiect de hotărâre privind preluarea spațiului situat la parterul blocului 113 de pe strada Matei Basarab, din administrarea Direcției de Asistență Socială.
8.Raport și proiect de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită către Arhiepiscopia Râmnicului a unui imobil – teren.