Destinaţie turistică în Munţii Lotrului


bradisor• vilele Lotrilor şi Moşnenilor sunt două locuri perfecte pentru a petrece un sejur la munte

Parte componentă a „Grupului hotelier Sofianu”, vilele Lotrilor şi Moşnenilor sunt două locuri perfecte pentru a petrece un sejur în Munţii Lotrului. Cele două locaţii oferă bune condiţii de cazare şi conferinţe, precum şi spaţii pentru petreceri. „Vă invităm în mijlocul Munţilor Lotrului, cu privelişti incredibile şi oportunităţi de entertainment
bradisor3pentru cei activi şi mai puţini activi. Împătimiţii de drumeţii vor găsi aici, cu siguranţă, locul ideal; pescuit, sport, drumeţii montane, off-road şi alpinism sunt alte activităţi care pot oferi bună dispoziţie”, se arată pe site-ul companiei. La cele două pensiuni vă puteţi bucura şi de savoarea renumitului păstrăv de Brădişor, care poate fi pescuit chiar în bazinul aflat în curtea complexului de cazare.

bradisor1Multe posibilităţi pentru petrecerea timpului liber

Cele două pensiuni sunt dotate cu opt camere familiale, trei camere duble, toate având mobilier din lemn masiv, tv prin cablu, şifonier, băi proprii cu cadă sau duş, uscător de par. Complexul de cazare mai este dotat cu săli de petreceri sau conferinţe, bucătărie, teren de sport, grătar, parcare, spălătorie, frigidere, terasă. De menţionat că-n zonă este acoperire telefonică în orice reţea.

bradisor2Aproape de Voineasa

Complexul „Vila Lotrilor” şi „Vila Moşnenilor” este situat în Munţii Lotrului, la o distanţă de 50 kilometri de Rm. Vâlcea, 25 km de staţiunea Voineasa, 220 km de Bucureşti şi 100 de Sibiu. Datele de contact sunt: telefoane 0350/431.697; 0758/287.242, 0771/793.351; fax0350/431.691; contact@hotelsofianu.ro.