Deputatul Vlădoiu, în mijlocul enoriaşilor din Bărbăteşti şi Horezu


vladoiu_aurel1În data de 14 octombrie, cu prilejul marii sărbători a Sfintei Cu­vioase Parascheva, deputatul Aurel Vlădoiu s-a aflat din nou în mijlocul comunităţilor din zona Horezu. Astfel, parlamentarul social – demo­crat a participat la evenimentele creştin – ortodoxe din comuna Bărbăteşti şi din oraşul Horezu.

La Bărbăteşti, însoţit de prima­rul Constantin Bănacu, deputatul Vlă­doiu s-a aflat în mijlocul enori­a­şilor din parohiile Mălen şi Bodeşti. „În parohia Măleni, condusă de pă­rintele Nicolaescu, au fost demarate lucrări importante de consolidare şi reparaţii cu fonduri de la Ministerul Culturii şi Cultelor, bugetul local al comunei Bărbăteşti şi din cota mea financiară de la Parlamentul Româ­­niei. Au participat la hramul de du­mi­nică, 17 octombrie, peste 300 de enoriaşi, fiind o acţiune foarte fru­moa­să, sprijinită de toţi cei prezenţi. În satul Bodeşti, în parohia condusă de preotul Negrea, biserica a fost re-sfinţită în urmă cu doi ani, când s-a bătut şi o placă comemorativă”, a declarat Vlădoiu.

Parlamentarul social-democrat – alături de primarul Ilie Fârtat şi vicepri­ma­rul Cristian Popescu – a participat şi la hramul bisericii din satul Râmeşti al ora­şul Horezu. „Preotul Dumitrescu a săvârşit o slujbă pe cinste, enoriaşii pre­zenţi fiind marcaţi de acest eveniment. După slujbă, cetăţenii ne-au îndemnat să facem toate eforturile pentru a continua guvernarea şi după alegerile din 9 decembrie şi ne-au transmis să fim mai virulenţi la adresa reprezentanţilor PDL, care – cu nesimţire – au tăiat majoritatea surselor de venit ale oamenilor din mediul rural”, a conchis deputatul Vlădoiu.