Deputatul Constantin Rădulescu sprijină Clubul Pensionarilor din Cartierul Ostroveni!


radulescu_costi2„În urmă cu ceva vreme, am avut plăcerea să-l reîntâlnesc pe domnul Ion Mirea, preşedintele Clubului Pen­sio­narilor din Ostroveni şi să discu­tăm, în general, atât despre proble­mele cu care se confruntă, cât şi despre propuneri de activităţi care să fie derulate în sprijinul pensionarilor.

Printre multe alte lucrări pe care mi le-am propus, am stabilit şi câteva concrete şi la obiect. Astfel, pentru că unul din pereţii interiori ai sălii Clu­bului pensionarilor din cartierul copilăriei mele, Ostroveni, suferă de o degradare accentuată, am reuşit să predau deja domnului Mirea mate­ria­lele necesare pentru efectuarea repa­raţiilor. Pentru că pe unul din pereţii sălii au apărut crăpături şi locuri cu mucegai, eu am pus materialele şi dom­nul Mirea „mâna de lucru”, astfel încât să reparăm şi să igienizăm acel perete.

Poate pare un lucru mărunt, însă vă mai spun că lucrurile nu se opresc aici, ci îi voi ajuta în continuare pe aceşti oameni, pentru că merită să-şi petreacă timpul într-un mediu plăcut şi în spaţiu curat”, reiese din comu­nicatul transmis de către deputatul colegiului Râmnic Sud, Constantin Rădulescu.