Deputatul Constantin Rădulescu declară: la primari nu trebuie să te duci doar în vizită!


radulescu_costi2„Din ce pot să-mi dau seama până acum, munca de deputat îţi poate oferi satisfacţii enorme,  atâta timp cât eşti corect cu oamenii şi le spui exact ce atribuţii ai şi cu ce te ocupi.

Nu îmi place să apar în presă cu titluri de genul: „Deputatul a ţinut audienţe!”.

Eu, în afara programului fix de audienţe, merg destul de mult pe jos, printre oameni, şi credeţi-mă că discut foarte mult cu aceştia, de la problemele personale pe care le au până la chestiuni legate de propuneri legislative.

La audienţele pe care le ţin în fiecare vineri, majoritatea problemelor sesizate sunt legate de lipsa locurilor de muncă, dar există şi multe probleme care ţin mai degrabă de instanţele de judecată.

Nu trebuie să-i respingi pe oameni, însă atât eu, cât şi consilierii mei, încercăm să-i îndreptăm spre instituţiile abilitate atunci când este cazul.

Şi în acest sfârşit de săptămână voi merge în teritoriu pentru aproximativ 20 ani de activitate politică aproape că mi-au creat o dependenţă pentru acest lucru.

Duminica trecută, le-am făcut o surpriză copiilor de la Clubul Sportiv Lykaios. După prânz am mers la Olăneşti şi am asistat la o şedinţă tehnică a micilor fotbalişti, după care pe ei şi pe părinţii lor i-am invitat la un suc şi o prăjitură.

De asemenea, copilaşii au mai primit cărţi şi cartele telefonice din partea antrenorului. Mă bucur că l-am întâlnit pe acest domn, pe prof. Bogdan Matei şi m-am apropiat de el şi de acest club, prin vechiul meu prieten Mihai Dina, fost secretar general la tineret în urmă cu vreo 8 ani. Toţi sunt din Ostroveni, fiind iniţiaţi în sportul cu balonul rotund în cadrul cursurilor organizate de Clubul Sportiv Lykaios. Sunt alături de ei şi îi voi sprijinii cum voi putea mai bine”, declară Constantin Rădulescu, deputat USL (PSD), Colegiul Uninominal Nr. 2 Rm. Vâlcea Sud.