DE ZIUA LOR, copiii s-au întrecut pe Stadionul Municipal


Miercuri, 1 iunie 2022, în intervalul orar 17.00 – 20.00, Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea a fost gazda mai multor întreceri sportive (atletism), derulate pentru a marca Ziua Internațională a Copiilor, reunite sub denumirea de „Cupa de vară a micilor atleți”. Au participat copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani (categoriile de vârstă Copii 1, 2, 3, 4 și spiriduși, conform regulamentului Federației Române de Atletism).
La eveniment au participat 110 sportivi, înscriși la diverse cluburi sportive din județul nostru, iubitori de mișcare. Antrenorii copiilor participanți au fost: Alina Borța – CS Chimia Râmnicu Vâlcea și CS Atletica Râmnicu Vâlcea; Claudiu Cîrstea – CS Chimia Râmnicu Vâlcea, Cristina Marciuc – CS Proolimpic Râmnicu Vâlcea; Ionuț și Nicoleta Pîrjol – CS Young Athletes Râmnicu Vâlcea.
Fiind ziua lor, copiii au fost răsplătiți, de către organizatori, cu premii. A fost un eveniment frumos și util pentru sănătatea celor mici, copiii având posibilitatea de a-și consuma energia și de a mai renunța să stea cu ochii în tablete, smartphone și alte «minuni» tehnologice! Felicitări organizatorilor!
„Mulțumim Sport Club Municipal pentru găzduirea pe stadionul Zăvoi și Asociației Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia pentru sprijin și pentru susținere. Premiile oferite copiilor au constat în pachet cu dulciuri, fruct și limonadă pentru toți participanții. Copiii clasați pe locurile 1, 2 și 3 la fiecare probă și la fiecare categorie de vârstă au primit diplome și medalii”, ne-a declarat Alina Borța, antrenoare CS Chimia Râmnicu Vâlcea și CS Atletica Râmnicu Vâlcea.