De astăzi, pacienții cu diabet au un nou cabinet de profil la Drăgășani. Toate serviciile vor fi decontate de CAS Vâlcea


Printr-un comunicat de presă, reprezentanții CAS Vâlcea au dat o veste bună persoanelor care suferă de diabet. Așadar, crește numărul furnizorilor care acordă servicii medicale în regim ambulatoriu în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, decontare de CAS Vâlcea!
Începând cu data de astăzi (04.03.2024, n.r.), pacienții cu diabet se pot adresa pentru servicii medicale și cabinetului de specialitate din cadrul SPITALULUI MUNICIPAL COSTACHE NICOLESCU Drăgășani, cabinet ce funcționează în incinta spitalului după următorul program: Luni – Vineri în intervalul 8:00 – 15:00.
„Facem precizarea că toate serviciile medicale oferite asiguraților în cadrul acestui cabinet vor fi decontate de către CAS Vâlcea. Sperăm ca noul furnizor intrat în relații contractuale cu CAS Vâlcea, prin serviciile acordate de către medicul specialist Eugen Ene, să reprezinte o opțiune reală pentru asigurați de a alege între sectorul privat și cel public, activitatea acestui cabinet să aibă un impact pozitiv asupra calității serviciilor medicale oferite pacienților cu diabet iar listele de așteptare să devină istorie”, a precizat ec. Alin Voiculeț – director general CAS Vâlcea.