Daţi o şansă unei vieţi


• micuţa Elena Teodora Gheorghe din Râmnic are nevoie, pentru a se însănătoşi, de ajutorul semenilor
• 30.000 euro costă tratamentul în străinătate

Elena Teodora Gheorghe este sin­gură la părinţi, iar la prima vedere nu pare să aibă o suferinţă aşa de mare. Mama ei, Diana Gheorghe (29 de ani), o femeie care ar face orice pen­tru a-şi vedea copila sănătoasă, rosteşte adevărul crunt: Elena Teo­do­ra s-a năs­cut cu o boală foarte rară – scleroză tu­beroasă bourneville, care i-a provocat şi epilepsie. Micuţa este nevoită să ia 270 de pastile pe lună pentru a rămâne în viaţă, zilnic administrându-i-se nouă medicamente diferite.

Are mai mulţi noduli în creier

În urmă cu ceva vreme, după un control medical la Vâlcea, Diana Gheorghe a fost trimisă la Spitalul „Victor Gomoiu” din Capitală, unde s-a aflat adevărul extrem de dureros. Micuţa a fost examinată cu mare aten­ţie la RMN, în zona cranio-ce­rebrală, medicii observând că suferă de scleroza tuberoasă bourneville, boa­lă care îi ameninţă viaţa. În cre­ie­rul copilei au fost localizaţi mai mulţi noduli, din fericire benigni, care cresc în dimensiune şi provoacă o serie de complicaţii neurologice destul de grave. S-a încercat stoparea evo­lu­ţiei bolii cu ajutorul medicamentelor, atât alopate, cât şi naturiste, dar nu s-a reuşit acest lucru. Creşterea acestor tumori înseamnă afectarea sistemului nervos, renal, ocular etc.

Speranţa vine din Turcia

Părinţii acestei copile au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o ajuta să supravieţuiască, însă, în prezent, au mare nevoie de sprijinul seme­ni­lor. „După mai multe încercări nereuşite, am aflat că ar avea o şansă să se facă bine, dar avem nevoie de suma de 30 de mii euro, bani pe care nu avem de unde să-i procurăm. Soţul meu este agent poştal şi câştigă doar 750 lei lunar, iar eu nu mai am slujbă. Şansa de care vorbeam este la o clinică din Turcia, care dispune de un aparat sofisticat numit Novalis TX, ce poate distruge tumorile prezente la nivelul creierului fiicei noastre. Ne trebuie cei 30 mii euro şi apelăm acum, în preaj­ma Paştelui, la ajutorul seme­nilor. Fiecare leu este binevenit şi sper ca Dumnezeu să ne ajute să ne salvăm fetiţa. Contul în care se pot depune bani de către cei cu suflet mare este RO56INGB0000999900599266, Ban­ca ING, sucursala Rm. Vâlcea, iar nu­mărul de telefon la care putem fi apelaţi este 0761.254.838”, a precizat Diana Gheorghe.