Damila şi CSM, din nou pe „sticla” micilor ecrane


Televiziunile de sport din România par să fii prins „gustul” televizării partidelor în care evoluează cele două formaţii ce reprezintă judeţul nostru pe cea de-a doua „scenă” a fotbalului românesc. Astfel, după ce DigiSport a ales să transmită în direct meciurile UTA – Damila (etapa a VI-a) şi UTA – CSM (etapa a VIII-a), acelaşi post de televiziune sportivă va transmite şi întâlnirile pe care cele două grupări vâlcene le vor disputa în etapa a X-a.

Primii vor intra în luptă alb-verzii de la Damila Măciuca. DigiSport2 va transmite duminică, 28 octombrie (începând cu ora 11.00) în direct de la Braşov derby-ul Seriei Vest. La poalele Tâmpei se vor duela cele mai în formă grupări din această întrecere, Corona şi Damila, adică tocmai ocupantele primelor două poziţii în clasament.

Un meci cu mare miză şi orgolii ca între vecini va avea loc luni, 29 octombrie, la Mioveni, atunci când Clubul Sportiv din localitate va primi vizita vâlcenilor de la CSM. Partida urmează să fie transmisă în direct de către postul DigiSport3, începând cu ora 17.00.