Damila încheie turul la Piteşti


DUEL_CSM• FC Argeş – Damila Măciuca, sâmbătă, de la ora 11.00

Doar o etapă îi mai desparte pe fotbaliştii tehnicianului Erik Lincar de încheierea primului tur de campionat petrecut, alături de gruparea din comuna Măciuca, în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. Deşi pentru o parte dintre aceştia, partidele în care au evoluat în toamna acestui an au fost chiar primele susţinute la un nivel atât de ridicat, „alb-verzii” nu s-au făcut deloc de ruşine. Din contră, modul profesionist de implicare al tuturor celor care au dat viaţă Damilei în activitatea sportivă a oferit premisele atât de necesare tehnicienilor, dar şi jucătorilor pentru obţinerea unor rezultate cât mai mulţumitoare, fotbalul vâlcean având mult de câştigat după prima sa experienţă cu două echipe în liga secundă.

Damila are sâmbătă posibilitatea de a încheia turul Seriei Vest aşa cum l-a început, adică obţinând o victorie în faţa unei formaţii cu „greutate” la nivel naţional. Dacă în data de 1 septembrie, Damila se afla la primul joc din istorie în Liga a II-a, iar Erik Lincar şi tinerii săi fotbalişti reuşeau să o învingă pe mult mai experimentata FCM Târgu Mureş (scor 2-0), „alb-verzii” au acum de trecut peste o nouă provocare. Tot în prima zi a lunii, dar de această dată decembrie şi nu septembrie, Damila Măciuca va susţine ultimul meci contând pentru turul sezonului competiţional 2012/2013. Vâlcenii vor merge la Piteşti, acolo unde se vor duela cu „alb-violeţii” de la FC Argeş, pregătiţi de Iulian Crivac.

Partida se anunţă însă destul de dificilă pentru Damila. Forma ceva mai slabă pe care o traversează în ultimul timp fotbaliştii lui Erik Lincar, coroborată cu tenacitatea piteştenilor pe propriul teren, acolo unde au obţinut trei victorii în cele cinci partide disputate, fac din întâlnirea de sâmbătă una deschisă oricărui rezultat. Înaintea acestui joc, gruparea vâlceană ocupă poziţia a treia în clasamentul Seriei Vest (cu 18 puncte acumulate), în timp ce piteştenii se clasează doar pe un modest loc nouă (cu 11 puncte). Partida se va disputa sâmbătă, 1 decembrie, startul fiind prevăzut pentru ora 11.00.