Damila a perfectat al doilea transfer


Gruparea de ligă secundă şi-a asigurat serviciile unui tânăr fundaş central de perspectivă. Mihai Deaco­nescu, 26 ani, care a evoluat în turul acestui campionat pentru FCM Târgu Mureş, a semnat, joi, un contract cu formaţia antrenată de Claudiu Nicu­lescu. Mihai Deaconescu este un fot­balist foarte cunoscut în judeţul nos­tru, fiind vâlcean. El a evoluat, în pri­mii ani din carieră, la FC Oltchim, CSM Râmnicu Vâlcea şi FC Bihor Ora­dea. Conform site-ului www.transfermarkt.com, fundaşul vâlcean este cotat la 200.000 euro. De asemenea, tatăl său este un fost mare fotbalist şi actual antrenor foarte apreciat. Marian Deaconescu s-a aflat de mai multe ori pe banca celor de la FC Oltchim, iar în prezent se ocupă de grupele de copii şi juniori ale FC Damila.

Transferul lui Mihai Deaconescu este cel de-al doilea pe care oficialii formaţiei din sudul judeţului nostru l-au perfectat în această pauză com­pe­tiţională, după cel al experimentatului goal-keeper Florin Matache.

Alte nume cu greutate, în drum spre Damila

Pe site-ul oficial al clubului, se­na­torul Dan Niţu, finanţatorul forma­ţiei, anunţă că alţi doi fotbalişti vâlceni se află în vizor pentru a fi „înregimentaţi” la Damila. Este vorba despre mijlo­caşii George Roşca (a mai evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea) şi Oc­ta­vian Marinescu (un jucător cu o vastă experienţă, care a evoluat în ulti­mele sezoane pentru FC Oltchim şi Arieşul Turda).