Damila a găsit adversar pentru cel de-al treilea meci din cantonamentul de la Alba Iulia


• oficialii clubului rezolvă în aceste zile ultimele probleme cu actele în vederea mutării echipei în Zăvoi şi preluarea denumirii CSM Râmnicu Vâlcea


Aflaţi de aproape o săptămână în stagiul de pregătire centralizată organizat la Alba Iulia (care se va încheia în data de 9 august), fotbaliştii antrenaţi de Claudiu Niculescu şi-au aflat şi ultimul dintre adversarii cu care se vor întâlni pe parcursul cantonamentului din inima Ardealului. Astfel, primul meci va avea loc vineri, 2 august, pe terenul clujenilor de la FCM Turda; cel de-al doilea se va disputa marţi, 6 august, pe terenul grupării sibiene FC Avrig (formaţie care a obţinut dreptul de a evolua în Liga a III-a în această vară, după ce a învins cu 2-1, într-un meci de baraj organizat la Slatina, echipa vâlceană Hidroelectra); pentru ca stagiul de pregătire să se încheie cu un alt test de verificare, programat în penultima zi a cantonamentului, în faţa unei grupări din Liga a III-a, câştigătoarea campionatului judeţean din Alba, CSO Cugir.

Aşa cum am precizat în numerele noastre anterioare, Niculescu&Co. s-au deplasat la Alba Iulia cu un număr de 21 fotbalişti: Florin Matache, Dragoş Geantă, Iosif Mihai (portari); Samson Nwabueze, Mihai Deaconescu, Ionuţ Stoica, Eduard Stoica, Cătălin Pârvulescu (fundaşi); Ovidiu Popescu, Valentin Bărbulescu, Codruţ Lircă, Alexandru Neagu, Adrian Popa, Victoraş Cataramă, Iosif Melcea (mijlocaşi); Daniel Iancu, Bogdan Geantă, Andrei Nilă, Sergiu Arnăutu, Andrei Voican, Adrian Codin (atacanţi).


Medrea: „Condiţiile de la Alba Iulia sunt foarte bune”


Directorul sportiv al celor de la Damila Măciuca (viitoarea CSM Râmnicu Vâlcea), Bogdan Medrea, a declarat că fotbaliştii pregătiţi de Claudiu Niculescu beneficiază de cele mai bune condiţii în cantonamentul organizat la Alba Iulia, precizând că singurul inconvenient este legat de căldura excesivă care îngreunează activităţile sportivilor. „În aceste zile, încercăm să perfectăm toate actele şi documentele necesare mutării noastre în Zăvoi. Din acest motiv a trebuit să rămân în Râmnicu Vâlcea şi să punem totul la punct. Probabil, joi voi merge şi eu în cantonamentul băieţilor. Condiţiile de pregătire şi recuperare de la Alba Iulia sunt foarte bune, dar avem o problemă cu căldura din ultimele zile, însă încercăm să ne adaptăm. Tot lotul este valid, mai puţin mijlocaşul Ovidiu Popescu, cu ceva probleme musculare, pe care antrenorul Claudiu Niculescu l-a menajat câteva zile. Am stabilit un nou meci amical, cu CSO Cugir, câştigătoarea Ligii a IV-a din judeţul Alba şi nou-promovată în Liga a III-a, după ce, de curând, aceasta a trecut barajul de promovare disputat împotriva echipei Rapid Jibou”, a precizat Bogdan Medrea, director sportiv FC Damila Măciuca.