Cursuri de afaceri gratuite pentru manageri pe www.bizschool.ro


Romtelecom
Cursuri de afaceri gratuite pentru

manageri pe www.bizschool.ro

Online Business School, şcoala deshisă pe internet pentru mici întreprinzători şi managerii de IMM-uri şi din România, şi-a început cursurile, dar are porţile deschise pentru orice persoană care doreşte să se înscrie şi corespunde criteriilor de selecţie.

Aşadar, în cadrul Online Business School nu există o dată limită la care pot fi începute cursurile pentru ca fiecare „student” în parte îşi stabileşte ritmul de învăţare şi numărul de cursuri la care se înscrie, în funcţie de timpul pe care îl are la dispoziţie şi de interesul pentru anumite zone profesionale pe care doreşte să şi le perfecţioneze.

La acest moment pe www.bizschool.ro sunt disponibile în principal cursuri de management şi leadership în limba engleză, care abordează, mai precis, subiecte precum motivarea şi îmbunătăţirea performanţelor angajaţilor, dar şi cursuri de utilizare a calculatorului. Iar catalogul va fi permanent îmbunătăţit.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect, dar şi despre oportunităţile pe care le oferă acesta pentru dezvoltarea abilităţilor lor antreprenoriale şi profesionale, persoanele interesate sunt invitate să participe şi la o serie de seminarii. Acestea vor avea loc pe 29 noiembrie la Iaşi, Hotel Traian, începând cu ora 15:30, respectiv 7 decembrie la Bucureşti, la Hotel Marriott, de la 15:30.

Punctul central al acestor evenimente va fi seminarul cu titlul „Drumul spre excelenţă” susţinut de Dimitris Lolis, Managing Director, în cadrul OTEAcademy şi se va concentra asupra metodelor practice de sistematizare a proceselor de luare a deciziilor şi de implementare a acestora, fiind aplicabil în egală măsură managerilor de marketing, vânzări, din zona tehnică sau oricare altă arie, indiferent de nivelul ierarhic. Mai multe detalii despre calendarul seminariilor şi despre etapele proiectului sunt disponibile pe website-ul dedicat proiectului – www.bizschool.ro.

Proiectul Online Business School îşi propune să îndrume câteva mii de manageri şi lideri de afaceri din IMM-urile din România. După ce vor participa la sesiunile de instruire, aceştia vor obţine cunoştinţe semnificative pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile şi performanţele personale care îi vor ajuta să susţină dezvoltarea companiilor lor, inclusiv pe noi pieţe.

Proiectul a fost lansat de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions şi OTEAcademy.

Online Business School este un proiect desfăşurat cu finanţare prin proiectul Uniunii Europene „Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil-(ICIMM)”. Mai multe detalii cu privire la implementarea proiectului, precum şi înscrieri la seminarii şi cursuri se pot face pe www.bizschool.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

online_business_school_logo2
Persoană de contact:
Roxana Mihul – responsabil de PR Romtelecom
roxana.mihul@romtelecom.ro