Costi Rădulescu achiziționează dronă pentru urgențele din județ


Pentru a reduce drumurile prin județ, în urma apariției unor situații de urgență, șeful județului, Costi Rădulescu, prezent astăzi la Prefectură, a găsit soluția: achiziționarea unei drone.
„În situații similare celei de la Alunu, cred că este oportună achiziționarea unei drone. Voi face demersuri pentru a achiziționa o dronă. Important, domnule prefect, e să vă mai scurtez drumurile. Nu vreau să fiți niciun minut în pericol”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu, adresându-i-se prefectului Florian Marin.

Stoileștiul a pierdut o investiție de 1,7 milioane lei

Ideea șefului județului este oportună situațiilor de urgență din Vâlcea care, de altfel, ocupă locul I național la alunecările de teren. Potrivit declarației președintelui CJ Vâlcea, Costi Rădulescu, în Stoilești, din cauza alunecărilor de teren s-a pierdut o investiție de 1,7 milioane lei: „Totul s-a prăbușit. Era făcut zid de sprijin și, nici la ora aceasta, nu se știe unde a dispărut pământul. A lăsat o lucrare în gol, zidul s-a prăbușit, pământul a dispărut. Și acum cetățenii se simt amenințați. L-am găsit pe primar (n.r. Florin Ionescu) cu lacrimi în ochi. Ne trebuie fotografii, planuri reale”.