Constantin Rădulescu – politicianul care poate schimba Vâlcea


costi_Radulescu_Ocnele_MariConstantin Rădulescu se numără printre cei mai tineri vâlceni care au decis să intre în bătălia electorală pentru Parlamentul României. Chiar dacă este tânăr, Constantin Rădulescu este deja un politician cunoscut şi apreciat, cu o carieră de aproape 18 ani. El fiind vicepreşedintele organizaţiei Vâlcea a PSD. Candidatul USL pentru Colegiul de deputaţi nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud, crescut în Ostroveni, ştie foarte bine nevoile şi dorinţele locuitorilor celui mai mare cartier al Râmnicului. Doreşte ca prin acest mandat să se implice în rezolvarea acestor nevoie şi dorinţe. El are și susţinerea primarilor din Ocnele Mari, Băile Govora și Măhăești, dar și a costi_Radulescu1foarte multor locuitori ai acestor localități, cu mulți dintre ei fiind prieten, astfel că este în contact permanent cu problemele și nevoile celor care trăiesc în localitățile amintite mai sus, localități limitrofe municipiului reședință de județ.

Constantin Rădulescu are, în spate, o bogată experiență în plan administrativ și politic, având un mandat în Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea (în perioada 2000-2004) şi mai multe în Consiliul Judeţean, unde îi reprezintă pe vâlceni şi în prezent. Împreună cu preşedintele Ion Cîlea şi toţi colegii din PSD s-a implicat în susţinerea proiectelor favorabile judeţului nostru, din calitatea de preşedinte al comisiei de Buget-finanţe al Consiliului Judeţean. costi_Radulescu2Ştim foarte bine că, reprezentantul USL pentru Colegiul de deputaţi nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud, Constantin Rădulescu are şi o bună activitate în mediul economic privat, unde a condus firme cu foarte mulţi angajaţi şi unde şi-a făcut treaba cu profesionalism; el ocupând şi funcţia de director general al unei foarte importante instituţii de sănătate, Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea.

Aşadar, un tânăr care s-a implicat în toate pro­­bleme cetăţenilor şi ale judeţului, și pe care-i poa­te reprezenta cu succes în Parlamentul României.


Taxe mai mici

• asta pregătește USL-ul românilor în următorii 4 ani, ne transmite candidatul USL pe Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud

costi_radulescu_posterÎn perioada în care PDL-ARD s-a aflat la guvernarea României, minţile portocali nu au făcut altceva decât să gândească şi să impună românilor, care au făcut şi fac cu greu faţă crizei, tot felul de taxe care să fie izvor finanţator pentru clientela politică PDL, câştigătoare a unor lucrări publice făcute pentru interesul de partid şi nu pentru oameni. Nu insistăm asupra lor pentru că presa le-a arătat de fiecare dată.

Guvernarea USL va fi una aproape de oameni şi pentru oameni, iar pentru a demonstra acest lucru avem în vedere aplicarea unor măsuri economice în sprijinul cetăţenilor acestei ţări şi introducerea unor taxe mai mici.

În următorii 4 ani vom reduce treptat CAS-ul datorat de angajtor cu 5% concomitent cu creşterea progresivă până în 2016 a salariului minim pe economie până la 1.200 RON.

Producătorii agricoli vor fi ajutaţi prin reducerea TVA-ului de la 24% la 9%, iar 15% se vor întoarce la producător în momentul în care prezintă factura.

Această măsură va fi valabilă doar pentru producţie, reuşind astfel să stimulăm producătorii interni şi să reducem evaziunea fiscală din agricultură.