Constantin Rădulescu, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Nr. 2 Râmnicu Vâlcea – Sud, anunţă că viitorul Guvern va acorda medicamente compensate 90%


Poza_Costi_Logo_Usl„Guvernul ARD (PDL, PNŢCD, Forţa Civică ) şi-a bătut joc de români şi a făcut un adevărat abuz împotriva celor care suferă de diferite afecţiuni şi care aveau nevoie stringentă de un grad ridicat de acces la medicamente şi tratament corespunzător afecţiunilor de care suferă.

Una dintre măsurile clare pe care Guvernul USL le va adopta în viitor, este înfiinţarea Companiei Farmaceutice Naţionale.

Această companie se va construi pe nucleul Fabricii de Antibiotice Iaşi şi va integra UNIFARM (Oficiul Central de Stocare pentru Situaţii Speciale), SANEVIT Arad şi Departamentul de vaccinuri de la Institutul Cantacuzino.

Totodată, vom compensa medicamentele în mod real cu 90%, pentru pensionarii cu pensii sub 1.000 RON.

Trebuie să le facem dreptate şi acestor oameni şi să avem grijă de ei, pentru că este de datoria noastră să-i sprijinim pe cei aflaţi în această situaţie” – declară Constantin Rădulescu.

„Dragi vâlceni, viitorul deputat de Râmnic Sud – Ostroveni, Petrişor, Morilor, Inăteşti, Căzăneşti, Copăcelu, Râureni, Colonie Nuci, Govora, Ocnele Mari, Mihăeşti, trebuie să fie o persoană publică apreciată cu care eu, ca Preşedinte al Consiliului Judeţean, să colaborez activ şi eficient în interesul cetăţenilor din acest colegiu.

Constantin Rădulescu lucrează de 12 ani în administraţia locală, are o deschidere deosebită spre oameni şi se bucură de încrederea lor. Este născut şi crescut în Ostroveni şi, fiind un om de-al locului, îl recomand din toată inima pentru a fi ales DEPUTAT de Râmnic Sud.

Aveţi încredere în Constantin Rădulescu aşa cum aţi avut în mine, atunci când m-aţi votat Preşedinte al Consiliului Judeţean, lucru pentru care vă sunt recunoscător şi vă mulţumesc din suflet.

Împreună cu dumneavoastră şi Constantin Rădulescu vom face o echipă pentru binele vâlcenilor!”

Cu prietenie,

dr. ing. Ion Cîlea,