Consiliul Judeţean se implică în asfaltarea drumului spre Arnota


• urmare a apelurilor disperate trimise de primăria Costeşti, conducerea legislativului a decis să sară în ajutor • primăria Costeşti speră că până la prima zăpadă, măcar jumătate din drumul spre mormântul de la Arnota al lui Matei Basarab să fie acoperit cu asfalt
 

Situaţia drumului judeţean către mănăstirea Arnota promite să se îmbunătăţească după ce strigătele de ajutor ale şefului executivului local au ajuns la urechile mai marilor judeţului care, într-un final fericit, au zis că a venit vremea să se dovedească vrednici de votul costeştenilor.

Edilul Peştereanu anunţă că, dins­pre Consiliul Judeţean, au venit veştile mult aşteptate: „Cred că şan­sele de a ne prezenta decent la co­memorarea celor 360 de ani de la tre­cerea în nefiinţă a domnitorului Matei Basarab încep să crească. Vreau să vă spun că, deja, RAJDP-ul a trecut la curăţirea şi lărgirea drumului în ve­de­rea asfaltării. Chiar domnul pre­şe­din­te Cîlea s-a deplasat aici şi mi-a ga­ran­tat că porţiunea de la minieră până la Arnota va fi brici. Să vedem ce va face şi Miniera pentru restul drumului, pentru că acolo trebuie şi betonat nu doar asfaltat  la ce transport greu se face. Oricum, e mare lucru că s-a trecut la fapte după toate laudele şi minciunile altora care au luat voturi de pe-aici, uite că s-a găsit cineva să ne şi ajute în realitate.”