COMUNA BĂRBĂTEȘTI reciclează selectiv


Marți, 23 februarie 2021, s-a dat startul unei campanii susținute privind colectarea selectivă a deșeurilor rezultate din gospodării. Sub atenta îndrumare a primarului Constantin Bănacu, reprezentanții societății de colectare au ridicat deșeurile reciclate selectiv, acțiunea fiind de un real succes.
„A fost prima zi în care, împreună cu operatorul am reușit să preluăm sacii puși la dispoziție de către primărie. Începând de săptămâna viitoare, vom intensifica acțiunea de colectare, astfel că, cel puțin de două ori în cursul unei luni, vom colecta deșeurile rezultate din reciclarea selectivă. Este un pas mare înainte, atât pentru noi, ca administrație publică, dar și pentru locuitorii comunei noastre, care au înțeles că doar împreună putem avea un mediu mai curat. În baza acordului semnat cu societatea colectoare, cetățenii vor avea posibilitatea să scape și de electrocasnicele vechi. Pe această cale, doresc să le mulțumesc locuitorilor comunei Bărbătești pentru că au răspuns pozitiv inițiativei noastre și să-i asigur că vom remedia eventualele neconcordanțe ivite”, a declarat primarul Constantin Bănacu.
În context, mai este de menționat faptul că această campanie de colectare selectivă va continua. Primul pas va consta în informarea cetățenilor cu privire la programul de ridicare a deșeurilor selectate, precum și în predarea sacilor necesari colectării selective.
Comunicat de presă