„Cetățenii trebuie să-și facă curat în fața proprietăților”


• trage un semnal Alexandru Dediu, primarul comunei Păușești-Măglași
Autoritățile publice locale din Păușești-Măglași pun mare preț pe salubrizarea localității și îndeamnă cetățenii să păstreze curățenia în fața propriilor gospodării, sarcină ce le revine lor, proprietarilor de imobile. Unii înțeleg, alții nu sau trebuie împinși de la spate. Ideea este că, din păcate, în lipsa curățeniei, au existat și primării care s-au trezit cu amenzi. Nu este cazul autorităților publice din Păușești-Măglași, dar „prevenția e sfântă”, cum se spune.
„Avem și nemulțumiri. Sunt unele probleme cu cetățenii, proprietari ai locuințelor sau terenurilor. Unii înțeleg să-și facă curat în fața locuințelor , dar alții nu înțeleg că localitatea nu poate arăta bine fără sprijinul lor. Sunt însă și mulți proprietari care nu locuiesc aici și așa apar alte probleme”, a declarat edilul Alexandru Dediu.
În context, este de amintit și faptul că salubrizarea localităților reprezintă un obiectiv important pentru edili, nu de puține ori fiind atenționați după ce Corpul de Control al prefectului a depistat nereguli, unele zone fiind de-a dreptul împânzite cu deșeuri.