Centrul de Permanență rezolvă doar urgențele „cod verde”


Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea vin cu informații și lămuriri privind serviciile oferite de către Centrul de Permanență din Ostroveni. Astfel, centrul este deservit de 14 medici de familie: dr. Pătularu Claudia Lovinia, dr. Neguţ Marius Adrian, dr. Berbece Elena Claudia, dr. Corheci Alina-Iuliana, dr. Uscatu Simona, dr. Constantin Dumitru, dr. Bărăgănescu Cristiana, dr. Tuţă Cristiana, dr. Bădescu Codruţa, dr. Smărăndoiu Doina Mihaela, dr. Moşteanu Ioana, dr. Murăruş Maria, dr. Vintilă Bogdan şi dr. Obogeanu Alin, acesta din urmă fiind desemnat şi coordonatorul unității medicale. Programul Centrului este zilnic, între orele 20.00 – 08.00, şi permanent în week-enduri (de vineri, de la ora 20.00, până luni, la ora 08.00) sau în zilele de sărbători legale.
Când urgența medicală depășește nivelul „cod verde”, în baza protocolului semnat de Centrul de Permanență cu Unitatea de Primiri Urgențe (U.P.U.) din cadrul Spitalului Județean, pacientul va fi preluat de o ambulanță pentru acordarea asistenței de specialitate. Serviciile medicale se acordă tuturor persoanelor care le solicită, indiferent de statutul de asigurat al acestora.
Medicii Centrului de Permanență Ostroveni nu realizează consultații şi nu prescriu tratamente pentru boli cronice. De asemenea, ei nu realizează consultații şi tratamente la domiciliu şi nu eliberează rețete compensate, bilete de trimitere gratuite sau concedii medicale!