Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare VOR FI ÎNCHISE în perioada sărbătorilor pascale


Reprezentanții CEZ Vânzare au făcut cunoscut, prin intermediul unui comunicat de presă, programul Centrele de Relații cu Clienții în perioada sărbătorilor pascale. Astfel, acestea nu vor avea program de lucru cu publicul în intervalul 30 aprilie – 4 mai 2021, reluându-și activitatea în data de 5 mai 2021. Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 30 aprilie și 3 mai 2021 ca și zile libere la nivel național. Pentru ziua de 4 mai 2021, a treia zi de Paște, furnizorul CEZ Vânzare va acorda zi liberă plătită, conform CCM.
Începând cu data de 5 mai 2021, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, aplicându-se măsurile necesare de prevenire și prevenție a răspândirii virusului, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții CEZ din localitățile Craiova, Băilești, Pitești, Câmpulung, Slatina, Caracal, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Curtea de Argeș, Corabia, Horezu, Bechet, Timișoara şi Iași.
În Centrul de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din orașul Călimănești, activitățile vor fi reluate marți, 11 mai 2021, în intervalul orar 08.30 – 16.30.
Apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).

Despre Grupul CEZ în România

Grupul CEZ în România este reprezentat prin nouă companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power si CEZ ESCO România. Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor (unbundling) încheiat cu succes în anul 2017, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeste 1,3 milioane de clienţi. Grupul CEZ deţine în România şi cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zona Dobrogea, la Fântânele, Cogealac şi Grădina. Parcul Eolian a însemnat o investiţie de 1,1 miliarde euro şi contine 240 de turbine eoliene cu o putere totală instalată de 600 MW. Întreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusă în funcţiune la sfârşitul anului 2012.
Începând cu anul 2018, CEZ ESCO România oferă soluţii de eficienţă energetică în sectorul privat. Compania oferă servicii complete, de la consultanţă la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (soluţii de încălzire, de răcire şi/ sau alimentare cu energie).
Sursă foto: Arhivă
Direcția Comunicare și Marketing a CEZ România