Ceasul rău


Tone de furaje, distruse de „o mână criminală”

Luni, la ora 18.32, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje aparținând unui cetățean din comuna Grădinari, județul Olt. Până la stingerea incendiului, au ars 3,5 tone coceni de porumb, o tonă de lucernă și 0,5 tone de paie. Cauza probabilă o reprezintă folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiu la o baracă metalică din Râmnic

Pe data de 31 octombrie, angajații ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă metalică din Râmnicu Vâlcea. Până la stingerea incendiului, au ars resturi din material lemnos, hârtie și carton. Cauza probabilă o constituie utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Cisternă căzută pe DN 7

Luni, la ora 09.07, pompierii militari au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la o autocisternă implicată într-un accident rutier, în comuna Milcoiu, DN 7. Cisterna a fost încărcată cu aditivi alimentari care nu reprezentau un pericol, însă a fost necesară îndepărtarea ei de pe partea carosabilă. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical șoferului, transportându-l apoi la Urgențe.