Ceasul rău


incendiu150 mp miriște, distruse în incendiu

Zilele trecute, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la miriște, în Drăgășani. Până la stingerea focului au ars circa 150 mp miriște. Cauza probabilă pare a fi utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Pompierii au luptat cu un incendiu de milioane de lei

incendiu_blocIeri, în jurul orei 13.43, pompierii militari, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea, au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Blocul nr. 12, în municipiul Rm. Vâlcea, str. Henri Coandă. Până la stingerea incendiului, au ars circa 100 mp de hidroizolaţie (30%) de pe bloc şi s-au degradat 4 suluri de carton asfaltat, izolaţia cablurilor de pe suprafaţa afectată. Nu s-au înregistrat victime. Valoarea pagubelor este în curs de stabilire, iar cea a bunurilor salvate de aproximativ 1.300.000 lei.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi utilizarea focului, pentru lipirea cartonului asfaltat pe plafonul blocului, fără luarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.