Ceasul rău


Decedat după ce a căzut din căruţă

Poliţiştii din Călimăneşti au fost anunţaţi prin 112 că un cetăţean de 36 de ani din localitate a decedat după ce, cu o seară înainte, fusese victima unui accident. Poliţiştii au stabilit că-n data de 11 mai, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea o căruţă, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut din atelaj, lovindu-se cu capul de partea carosabilă. După accident, bărbatul nu a anunţat organele de poliţie sau ambulanţa, deplasându-se la domiciliu. În timpul nopţii, bărbatul a acuzat dureri de cap, după care a decedat, lucru constatat de medicii ajunşi la faţa locului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Morgă, în vederea efectuării necropsiei.

A accidentat un minor şi a fugit

La finele săptămânii trecute, un minor de 5 ani a fost accidentat uşor, în Râmnic, după ce, scăpând de supravegherea părinţilor, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor Carol I cu Căpitan Negoescu, minorul fiind acroşat cu aripa dreaptă spate de un autoturism, marca Dacia Logan, care nu a oprit la faţa locului după producerea accidentului. Poliţiştii au depistat autoturismul implicat în accident şi conducătorul auto. Este vorba de o femeie de 30 de ani din Râmnic, aceasta precizând că nu a observat producerea incidentului. Cercetările continuă.

Cu bovinele pe drum, fără acte

Poliţiştii din Drăgoeşti şi Olanu, alături de ofiţerii din Drăgăşani, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere în mediul rural. Au fost controlate 28 de autoturisme, legitimate 32 de persoane, aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2500 de lei şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare. Totodată, pe DJ 678Ca fost identificat un bărbat de 52 de ani, din comuna Băbana, judeţul Argeş, care transporta cu o autoutilitară două bovine fără să deţină documente sanitar-veterinare de transport. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 750 de lei.